Bijgewerkt: 6 juni 2020

KLM vliegt vier keer per week rechtstreeks naar Ecuador

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
01-02-2012

Met de nieuwe dienstregeling wordt de vliegtijd voor passagiers van en naar Ecuador met bijna vier uur per vlucht verkort, aangezien KLM de vlucht van Amsterdam naar Ecuador en vice versa uitvoert zonder de eerdere tussenstop in Bonaire. De vlucht wordt uitgevoerd met een Boeing 777-toestel.

Momenteel voert KLM drie vluchten per week naar Ecuador uit. Met ingang van 27 maart 2012 wordt dit aantal verhoogd naar vier keer per week. Op Amsterdam Airport Schiphol kunnen klanten eenvoudig overstappen op vluchten naar talloze Europese bestemmingen of op vluchten naar bijvoorbeeld acht steden in China met KLM, of een van haar SkyTeam partners.


Grotere kaart weergevenMariscal Sucre International Airport (Spaans: Aeropuerto Internacional Mariscal Sucre) (IATA: UIO, ICAO: SEQU) is de internationale luchthaven van Quito, de hoofdstad van Ecuador

Dit biedt niet alleen voordelen voor passagiers van en naar Ecuador, maar ook betere exportmogelijkheden voor Ecuadoraanse bedrijfstakken, zoals de bloemensector. Anderzijds is de snellere verbinding met Ecuador ook een verbetering voor Europese toeristen. Ecuador is immers een populaire reisbestemming vanwege de prachtige natuur, zoals de Andes, de regenwouden en natuurlijk de Galapagos-eilanden.

KLM voert sinds 17 juli 1954 vluchten uit naar Ecuador. Met inbegrip van de voorgenomen rechtstreekse vluchten naar Ecuador en de eerder aangekondigde nieuwe KLM-bestemmingen Rio de Janeiro, Buenos Aires en Havana, heeft KLM haar dagelijkse aanbod van Europa naar Latijns-Amerika met 35% vergroot ten opzichte van vorig jaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.