Bijgewerkt: 31 mei 2020

Kandidaat kinderburgemeesters van Amstelveen zijn bekend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
26-05-2016

Op woensdag 25 mei 2016 zijn drie kandidaten geselecteerd die met elkaar de strijd aangaan om de kinderburgemeester Amstelveen te worden. De jury, bestaande uit burgemeester Mirjam van ’t Veld, wethouder Jeroen Brandes (PvdA), de raadsleden Tawros Aslanjan (D66) en Ewa Petiet (BBA) en Ruud Oosterhof (NME), kozen voor Melle, Yassir en Thijmen.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2016)

De jury met de kandidaat kinderburgemeesters in de raadzaal


Melle Vos, Thijmen van der Heijde en Yassir Tlidi gaan van 26 mei t/m 3 juni 2016 campagne voeren. Ze moeten duidelijk maken wat hun plannen zijn om dé kinderburgemeester van Amstelveen te worden. Vanaf 26 mei is het ook direct mogelijk om op één van de drie kandidaten te stemmen via een speciale website, www.kinderburgemeesteramstelveen.nl. Stemmen kan dan tot en met 3 juni 9.00 uur.

Op woensdag 8 juni 2016 om 16.00 uur maakt burgemeester Mirjam van ’t Veld op het raadhuis bekend wie de kinderburgemeester is geworden. Op 13 juli zal hij, of zij officieel geïnstalleerd worden tijdens de vergadering van de gemeenteraad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.