Bijgewerkt: 21 januari 2021

Kerstboodschap van burgemeester Jan van Zanen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
20-12-2012

Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen sprak op woensdag 19 december 2012 een Kerst/Nieuwjaarsboodschap uit in het radioprogramma RTV Amstelveen viert de Kerst.

Presentatoren Bas van Delden en Lex Sternfeld verwelkomden de heer Van Zanen rond 12 uur. De burgemeester kwam telefonisch in de uitzending, zittend in een taxi onderweg naar Utrecht. De opname werd daarna vaker uitgezonden van 12 tot 14 uur. Jan van Zanen hield een ongeveer 1 minuut durende toespraak:

'Beste mensen, lieve Amstelveners, luisteraars,

De tijd vliegt voorbij. Althans voor het gevoel. Voor mij is 2012 in ieder geval voorbij gevlogen. Het afgelopen jaar kende hoogtepunten, maar ook dieptepunten. In Amstelveen, in Nederland en ver daarbuiten. Dat geldt u en mij ongetwijfeld ook in ons persoonlijk leven. In onze persoonlijke omgeving. Dichtbij huis.

van zanen Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen


Het is belangrijk, dat we stilstaan bij de dingen die we doen. Dat we die delen met anderen, de mensen om ons heen. In de periode tussen Kerst en Oud en Nieuw maken we daar vaak meer tijd voor. Is daar tijd voor. Tijd voor het gezin, familie en vrienden. Even wat meer tijd voor elkaar. Hopelijk kunnen we dat met elkaar als inspiratie gebruiken voor en in 2013. Zodat we een goede balans kunnen vinden tussen alles wat er speelt om ons heen. In goede en in slechte tijden. Dat we elkaar weten te vinden …

Ik wens u, mede namens de gemeenteraad, de wethouders en al onze medewerkers fijne Feestdagen toe en een goede en veilige jaarwisseling. Op naar 2013 met z’n allen in Amstelveen' - aldus Jan van Zanen, burgemeester van Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.