Bijgewerkt: 23 oktober 2020

Kerstborrel 2013 van de Ondernemersvereniging Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
16-12-2013

Op donderdag 19 december 2013 sluit de Ondernemersvereniging Amstelveen 2013 af met de jaarlijkse Kerstborrel (aanvang 17.30 uur). Net als vorig jaar is de OA te gast in het prachtige Wooncentrum Co van der Horst. Ruim 100 ondernemers bezoeken deze bijeenkomst.

Eigenaar Stephan van der Horst en OA-voorzitter Alphons Böggemann zullen de aanwezigen met een korte speech verwelkomen. Daarnaast biedt het wooncentrum de aanwezige ondernemers de gelegenheid om tijdens de borrel aan te sluiten bij een rondleiding.

Behalve een tour langs prachtige design meubels en accessoires van verschillende ontwerpers in verschillende stijlen bieden de rondleidingen ook informatie over hetgeen Co van der Horst verder te bieden heeft. En dat is veel meer dan een woonwinkel alleen.


Grotere kaart weergeven Wooncentrum Co van der Horst aan de Binderij 2 in Amstelveen


De Ondernemersvereniging kijkt terug op een succesvol verenigingsjaar, waarin ruim 40 nieuwe leden zich aan de OA hebben verbonden. Doel is om in 2014 in elk geval de bestaande leden te behouden en daarbij tenminste hetzelfde aantal nieuwe leden te werven.

De OA gaat daar extra op inzetten met ledenbezoeken, kennisdeling, actief social media management en waar nodig, of gewenst pro-actief handelen en belangenbehartiging in Amstelveen. De OA is alweer druk bezig met het invullen van een aantrekkelijke activiteitenkalender voor 2014, met inspirerende sprekers, op mooie locaties in Amstelveen, of omgeving. De sfeer tijdens de bijeenkomsten is bepalend voor de ondernemers; warm, gezellig en laagdrempelig. De OA zal er alles aan doen om de sfeer ook in 2014 zo te houden.

Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl . Meer informatie? www.oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.