Bijgewerkt: 31 mei 2020

Kerstborrel van Ondernemersvereniging Amstelveen druk bezocht

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
20-12-2012

Maar liefst 160 ondernemers bezochten de Kerstborrel op dinsdag 18 december 2012 van de Ondernemersvereniging Amstelveen bij Wooncentrum Co van der Horst, waarbij ook burgemeester Jan van Zanen en wethouder Jacqueline Koops de OA met een bezoek verrasten.

Co van der Horst is sinds 1992 lid van de Ondernemersvereniging Amstelveen. Deze Kerstborrel was een unieke kans om ondernemend Amstelveen rond te leiden door hun prachtige ‘Design Village’ en te informeren over hun bedrijf. Nergens anders in Europa bestaat er een woonwinkel met zo’n uitgebreide combinatie van stijlen. 

Co van der Horst is veel meer dan een woonwinkel alleen. Hun kracht zit hem vooral in het leveren van maatwerk, aan particulieren en bedrijven. Voor ondernemers is het Co Business die inrichtingen bedenkt, ontwerpt en realiseert met de identiteit van het bedrijf als uitgangspunt.

kerstborrel Amstelveen
(Foto OA - 2012)

Gezellig netwerken tijdens de Kerstborrel van de Ondernemersvereniging Amstelveen op 18 december 2012


Onder de aanwezige ondernemers was er ook een record aantal ‘nieuwkomers’. 35 bedrijven die nog geen lid zijn van de Ondernemersvereniging Amstelveen bezochten om 17.00 uur de introductiebijeenkomst van de OA en de aansluitende Kerstborrel.

Tijdens de borrel werden zij door hun ‘mentorlid’ wegwijs gemaakt en aan andere leden voorgesteld. Iedereen was enorm enthousiast over de grote opkomst, de prachtige locatie en over het onlangs geopende CoCo Café, dat de borrel en de hapjes verzorgde. De laatste aanwezigen vertrokken pas om 22.30 uur.

Voor meer informatie over Wooncentrum Co van der Horst, of de Ondernemersvereniging Amstelveen: www.covanderhorst.nl of www.oa-amstelveen.nl. Bent u ondernemer en wilt u ook een keer een bijeenkomst van de Ondernemersvereniging Amstelveen bijwonen? Stuur dan een e-mail naar info@oa-amstelveen.nl .Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.