Bijgewerkt: 29 april 2024

Kerstconcert van de Heilige Maria Parochie in de Urbanuskerk Bovenkerk

Nieuws -> Kerk

Bron: Paul en Astrid Nap
27-11-2023

Laat je Kersthart zingen met het Heilige Maria Parochie Kerstconcert! Zaterdag 16 december 2023 verzorgt het HMP kerstprojectkoor, bestaande uit leden van alle koren die onder de Heilige Maria Parochie vallen, een sfeervol kerstconcert in de prachtig gerenoveerde Urbanuskerk in Bovenkerk.

De stemmen van ruim 90 zangers en zangeressen smelten samen in één groot koor. Het Kerstconcert is niet alleen bedoeld om iedereen in de kerstsfeer te brengen, maar ook om de band tussen alle koren van de nieuwe Heilige Maria Parochie te versterken. Het Kerstprojectkoor wordt geleid door Frank de Ruyter en Lous Zandvliet, met muzikale ondersteuning van Edwin Saan aan de piano en Herman van Veen achter de drums.

Foto Amstelveen
(Bron Astrid Nap - 2023)

De flyer van het kerstconcert

Waar en wanneer. Datum: Zaterdag 16 december 2023. Tijd: De kerkdeuren openen om 19.15 uur, het concert begint om 20.00 uur en duurt ruim een uur zonder pauze. Locatie: St. Urbanuskerk, Noorddammerlaan 124 in Amstelveen.

Toegangskaarten: Kaarten zijn verkrijgbaar aan de deur en in de voorverkoop voor € 7,50 per persoon. Bestel je tickets door een e-mail te sturen naar koren@heiligemariaparochie.nl. Een hartverwarmend doel: Na afloop van het Kerstconcert wordt een deurcollecte gehouden voor het bijzondere project "Mee-eten op afstand" van de Parochiële Caritas Instelling. Meer info over de PCI op de website:  www.heiligemariaparochie.nl/diaconie-caritas/  

We hopen iedereen te verwelkomen voor een sfeervol Kerstconcert vol liefde, harmonie en samenzijn in de prachtige Urbanuskerk. De Urbanuskerk is voor elke inwoner van Amstelveen een bekend baken aan het water en op de hoek van het Amsterdamse Bos. Na jaren van renovatie is het inmiddels weer een prachtige kerk met fantastische akoestiek.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.