Bijgewerkt: 25 oktober 2020

Kersteditie 2013 van de Vakantiebieb

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
09-12-2013

Cadeautje van de bieb

December. De maand van feesten en tradities, van familie en vrienden. Maar ook een maand van rust om eindelijk weer eens een goed boek te lezen. De Bibliotheek maakt lezen in de kerstvakantie, maar ook in de weken daarna, wel héél aantrekkelijk. Van 9 december 2013 tot 25 januari 2014 heeft u een groot aantal titels binnen handbereik. Lekker thuis, onderuit op de bank, of op vakantie. Het enige dat je daarvoor hoeft te doen is de app VakantieBieb downloaden.

Foto Amstelveen
(Bron Bibliotheek - 2013)

De virtuele boekenkast in de VakantieBieb-app


Over de VakantieBieb

De VakantieBieb is een app van de Bibliotheek. Deze applicatie stelt elke vakantie een selectie populaire e-books voor, die niet op je tablet, of smartphone mogen ontbreken. De extralange Kersteditie omvat pareltjes voor jong en oud. Voor volwassenen tipt de Bibliotheek in het bijzonder de inspirerende biografie Moscow Times van Dido Michielsen, de bloedstollende thriller De zwarte doos van Michael Connelly en de boeiende roman De Wertheims van Silvia Tennebaum. Natuurlijk ontbreken toppers als  Arthur Japin, Maarten ’t Hart, Remco Campert, Jan Siebelink, Gerrit Krol, Tomas Lieske en Thomas Roosenboom niet.

Voor de jeugd pakt de Bibliotheek onder meer uit met De bijzondere kinderen van mevrouw Peregrine, het spannende boek van Ransom Riggs dat binnenkort wordt verfilmd en met Gladiator 1, vechten voor vrijheid van Simon Scarrow.

Nieuwsgierig naar meer? De VakantieBieb-app is voor leden én niet-leden van de Bibliotheek gratis verkrijgbaar via de App Store en de Google Play Store. Na eenmalige registratie is downloaden kinderspel. De gekozen boeken verschijnen vanaf dat moment in je virtuele boekenkast en zijn zonder internetverbinding te lezen tot 25 januari 2014.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.