Bijgewerkt: 23 april 2014

Kerstsamenzang 2011 in het Oude Dorp van Amstelveen

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Amstelveens Nieuwsblad / Amstelveenweb
21-12-2011

De ondernemers in het Oude Dorp van Amstelveen gaan de traditionele kerstsamenzang groter aanpakken. De kerstsamenzang vindt elk jaar plaats op kerstavond, dus nu zaterdag 24 december, en trekt altijd meer dan duizend bezoekers. 'Nu het Dorpsplein is gerenoveerd en meer ruimte biedt hebben we die mogelijkheid,’ zegt Anton Cuntz namens de ondernemers. ‘We hopen op het dubbele aantal bezoekers. De samenzang is een schitterende traditie en verdient meer publiek en aandacht.'

Kerstsamenzang  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2008)

Kerstsamenzang in het Oude Dorp van Amstelveen in december 2008


Er staat al een grote kerstboom op het Dorpsplein en er komen nu ook allerlei kraampjes bij. Het kerstgebeuren vindt plaats vanaf 21 uur en duurt tot rond middernacht.

Locatie: Dorpsstraat 36 Amstelveen op zaterdag 24 december 2011 met de optredens van Gospel Queens, DJ Fett en Saxy Mr. S !! Dit jaar: een spetterende avond, waarbij de Gospel Queens hun kerst-intrede maken met swingende kerstliedjes afgewisseld met knallende kerstjams van Dj Robin Fett in samenwerking met Saxy Mister S! Terwijl u kunt genieten van een lekker hapje en drankje.

De chocolademelk, glühwein en kaars wordt u dit jaar uiteraard weer gratis aangeboden. De organisatie is dit jaar in handen van het Wijkplatform, gezamenlijke Horeca, winkeliers en ondernemers van het Oude Dorp.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.