Bijgewerkt: 29 april 2024

Kerstsamenzang 2023 van de CAMA Gemeente Amstelveen

Nieuws -> Kerk

Bron: Bert de Pijper
16-12-2023

De CAMA Gemeente Amstelveen organiseert op Kerstavond, zondag 24 december 2023, van 20.00 tot 21.00 uur een kerstsamenzang in de lounge van wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, 1186 EX Amstelveen.

Op kerstavond willen we met elkaar kerstliederen zingen als voorbereiding op het kerstfeest. Op het kerstfeest gedenken we de komst van de Here Jezus naar deze aarde. Iedereen is van harte welkom om de traditionele kerstliederen te komen meezingen tijdens dit sfeervolle event. Voor de aanwezigen is er (gratis) chocolademelk en kerstkransjes. We zien uit naar een sfeervolle kerstsamenzang om met elkaar het kerstfeest in te luiden.

Foto Amstelveen
(Bron CAMA Gemeente Amstelveen - 2023)

Flyer van de Kerstsamenzang van de CAMA Gemeente Amstelveen

De volgende dag, eerste kerstdag is er om 10.00 uur een gezamenlijke gezinskerstdienst van CAMA Gemeente Aalsmeer en CAMA Gemeente Amstelveen in het wijkcentrum De Bolder. Ook voor deze dienst is iedereen welkom.

De activiteiten van de CAMA Gemeente Amstelveen rond kerst worden ingeluid op donderdag 21 december a.s. om 15.30 uur met een kerstconcert in kleine setting (piano en enkele zangers) in het winkelcentrum Groenhof. Tijdens dit concert worden christelijke (kerst)liederen ten gehore gebracht.

Meer informatie over de CAMA Gemeente Amstelveen is te vinden op https://www.cama-amstelveen.nl/  De CAMA Gemeente Amstelveen wenst alle Amstelveners gezegende kerstdagen en een voorspoedig 2024.

Namens de CAMA Gemeente Amstelveen

Bert de Pijper



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.