Bijgewerkt: 20 april 2024

Kerstsamenzang in 2017 in het Oude Dorp van Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Wijkplatform Oude Dorp van Amstelveen
20-12-2017

Ook dit jaar is het Oude Dorp in Amstelveen op Kerstavond op zondag 24 december 2017 weer het toneel voor de enige echte Kerstsamenzang. Het evenement, waar jaarlijks honderden mensen op afkomen, vindt vanaf 20:30 uur plaats op het Dorpsplein. Ook dit jaar heeft de organisatie weer een aantal artiesten bij elkaar verzameld die de mooiste kerstliedjes ten gehore zullen brengen. Het spits wordt om 20:30 uur afgebeten door de Utrechtse Studenten Bigband. Daarna is het de beurt aan zangeres Petra Berger. De avond wordt ook weer afgesloten door de Utrechtse Studenten Bigband.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2011)

Op zaterdagavond 24 december 2011 kwamen duizenden feestvierders naar het Dorpsplein in het Oude Dorp van Amstelveen, om aan de traditionele Kerstsamenzang mee te doen



De Kerstsamenzang wordt georganiseerd door Wijkplatform Oude Dorp in samenwerking met de gemeente Amstelveen, de horecagelegenheden in het Oude Dorp en een handvol sponsors. Net als in de afgelopen jaren, worden er weer zo'n 1200 tot 1500 man op het Dorpsplein verwacht. Met glühwein in de hand zingt men de kerstklassiekers om helemaal in de sfeer van de feestdagen te komen. Wegens de drukte raadt de organisatie iedereen aan om met de fiets te komen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.