Bijgewerkt: 14 juli 2020

Kinderen winkelen bij AH Van der Linden voor de Voedselbank

Nieuws -> Informatief

Bron: Yvette Cramer PublieksWerk
03-12-2014

Bij de nieuwe Albert Heijn Van der Linden aan de Amsterdamseweg in Amstelveen hebben twee Amstelveense vriendinnen één minuut gratis boodschappen gedaan op 28 november 2014. De opbrengst hiervan schenken zij aan de Voedselbank Amstelveen. De vriendinnen Juliette van den Berg en Bente Jager kregen het voor elkaar hun karretjes voor 396 euro aan producten vol te laden.

Mevrouw Grea Twint, de coördinator van de Voedselbank is verguld met het resultaat. De één minuut winkelen was één van de prijzen van de speciale openingsloterij die eigenaar Ko van der Linden eind oktober 2014 organiseerde ter gelegenheid van de opening van zijn nieuwe winkel. Deze prijs ging naar de heer Tom van den Berg, die vervolgens met zijn gezin besprak, hoe hij zijn prijs zou innen.

Foto Amstelveen
(Foto Katja Mali - 2014)

De vriendinnen Juliette van den Berg en Bente Jager kregen het voor elkaar hun karretjes voor 396 euro aan producten vol te laden


Pepernoten voor arme kinderen

Zijn dochter kwam op het idee om samen met haar vriendin gratis boodschappen te gaan doen voor de Voedselbank. Zo wilden zij ervoor zorgen, dat 186 Amstelveners met een krappe beurs toch te eten krijgen. Het plan was onder meer veel pepernoten en chocoladeletters te verzamelen, zodat ook arme kinderen in Amstelveen op Sinterklaasavond wat lekkers krijgen. Ko van der Linden staat helemaal achter het idee om de boodschappen aan de Voedselbank de schenken. “Een mooi initiatief voor de mensen die in deze tijd wat extra´s kunnen gebruiken.”Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.