Bijgewerkt: 20 april 2024

Kookboekenauteur Merijn Tol bezoekt Libris Venstra

Nieuws -> Informatief

Bron: Libris Venstra
16-12-2019

Zaterdag 28 december 2019 tussen twee en vier uur in de middag komt Merijn Tol (1972) naar Amstelveen om haar fraaie kookboek 'Beiroet' onder de aandacht te brengen en u te laten proeven, kennis te laten maken met de tien regels van Kamal, de wereld van Kebbeh, Man’ouche, za’atar en rozenblaadjes. Al jarenlang verdeelt kookboekenauteur Merijn Tol veel van haar tijd tussen Amsterdam en Beiroet. Een waanzinnige en bijzondere stad die niemand onberoerd zal laten.



In haar nieuwste kookboek ‘Beiroet’ beschrijft Merijn deze stad door de ogen van haar vrienden, en dan met name de culinaire kant van haar favoriete Beiroet. In het boek vind u naast de vele fantastische recepten, talloze adresjes, foto’s en tips om Beiroet te bezoeken. Oftewel een boek om uit te koken, maar ook om even ver weg te dromen, naar die stad aan de andere kant van de Middellandse Zee. Merijn Tol is naast kookboekenschrijfster culinair journalist/redacteur voor Delicious en het Parool. Ook is zij met regelmaat te zien op tv, o.a. bij 24kitchen. Samen met Nadia Zerouali schreef zij eerder twee succesvolle kookboeken en zijn zij de drijvende krachten achter ‘SOUQ’, een productlijn van ingrediënten uit de Arabische keuken.

Zaterdag 28 december 2019 tussen 14-16 uur komt Merijn Tol naar boekhandel Libris Venstra aan het Stadsplein bij de Bibliotheek om u te laten proeven, eventuele vragen te beantwoorden en natuurlijk om uw exemplaar van ‘Beiroet’ te signeren. Toegang is gratis, aanmelden (niet verplicht) kan via www.venstra.nl of in de winkel Stadsplein 102A, 1181 ZM Amstelveen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.