Bijgewerkt: 21 augustus 2019

Ladies' Circle Amstelland deelt 10 euro waardebonnen uit

Nieuws -> Sociaal

Bron: Ladies' Circle Amstelland
19-12-2012

Ladies' Circle Amstelland deelde woensdag 19 december 2012 op het uitgiftepunt van de Voedselbank Amstelveen waardebonnen van 10 euro uit aan gezinnen die worden geholpen door de Voedselbank.

De bonnen zijn te besteden in de C1000 De Kuijer Parlevinker in Waardhuizen, wekelijks sponsor van de Voedselbank. Voor mensen die financieel niet kunnen rondkomen, was dit een welkom gebaar in de decembermaand.

Foto Amstelveen
(Foto Ladies' Circle Amstelland - 2012)

Marente Zijlstra-Schnoing (links) en Laura Risseeuw-Cuvelier van Ladies' Circle Amstelland met Grea Twint coördinator (midden) van Stichting Voedselbank Amstelveen op de laatste uitgiftedag van de voedselbank in 2012


De dames van de Circle in Amstelveen en regio hebben afgelopen week een bedrag van 730 euro bij elkaar gebracht door het houden van twee kerstworkshops. Deelneemsters aan de workshops konden in kerstsfeer een kerstkrans maken of een bord beschilderen.

Ieder jaar ontplooit Ladies’ Circle Amstelland diverse activiteiten om geld in te zamelen voor een goed doel. Dit jaar besloten de ladies bij te dragen aan de Stichting Voedselbank Amstelveen. De Ladies’ Circle is een serviceclub voor vrouwen tot 45 jaar.

Ladies’ Circle Amstelland werd opgericht op 5 februari 2000 als onderdeel van Ladies’ Circle Nederland, die op haar beurt weer deel uit maakt van Ladies’ Circle International. De Stichting Voedselbank Amstelveen zet zich in voor huishoudens die niet meer in staat zijn om in hun dagelijkse voeding te voorzien.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.