Bijgewerkt: 3 juni 2020

Leerling Amstelveen College won beurs van de Wittenborg University

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelveen College
04-06-2016

Zoë Tjon A Ten, leerling van de businessclass van het Amstelveen College, won op 31 mei 2016 een beurs aan Wittenborg University te Amsterdam. Aan deze particuliere Engelstalige instelling kan een internationaal erkend diploma in ondernemerschap worden behaald. Samen met medeleerlingen Eugene Kohnstamm, Chris Bakker en Jurrian van der Voort mocht Zoë als winnaar van de ‘Chocolate Challenge’ meedoen aan een open wedstrijd, waarbij beurzen te verdienen waren. Het onderwerp was deze keer de Blue Box, een verkoopapparaat van gezonde (koude) snacks, die ontwikkeld is vanuit een jonge startende onderneming aan de Wittenborg University.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveen College - 2016)

Leerlingen van de businessclass van het Amstelveen College tijdens de presentatie in het UP Office Building -gebouw aan het IJ voor de workshop 'The Chocolate Challenge' op 5 februari 2016


De opdracht was om de ideale plaats voor de Blue Box te vinden. De wedstrijddeelnemers werkten hier de gehele dag aan en mochten tegen de avond hun presentatie houden voor een deskundige jury. Deze bestond uit de Dean van de Wittenborg University, Timo Timmerman, de gerenommeerde Canadese marketingspecialist Randy Bootland en de oprichters van het bedrijf Blue Box Vending. De jury was gecharmeerd van de presentatievaardigheden van Zoë Tjon A Ten enerzijds en de praktische toepassing van haar ideeën anderzijds. Ze behaalde de tweede plaats en won daarmee een beurs van 7.500 euro aan de Wittenborg University. Chris Bakker kreeg een eervolle vermelding. Hij mag volgend jaar opnieuw meedoen aan deze wedstrijd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.