Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Lenette Schuijt over ondernemen met ziel en zakelijkheid

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Bibliotheken
18-03-2011

Ondernemend Programma bij Amstelland Bibliotheken

Schandalen, zoals bij Ahold en Hogeschool InHolland, maar ook de economische crisis, hebben het verlangen van veel ondernemers naar zinvol zakendoen versterkt. Het besef is gegroeid dat zakelijke prestaties hand in hand gaan met oog voor mensen. Woensdag 30 maart 2011 komt de inspirator voor bezieling in zakelijkheid, Lenette Schuijt, een interactieve lezing houden, waar iedere toehoorder ‘rijker’ uitkomt. Een zinvolle must voor iedere ondernemer in Amstelland.

Schuijt  Amstelveen
(Bron Amstelland Bibliotheken - 2011)

Lenette Schuijt


Ondernemers voelen zich uitgedaagd om een evenwicht te vinden tussen economische belangen en duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Het verbinden van hard en hart in bedrijven gaat stap voor stap. Hoe geef je authentiek leiding maar stel je ook eisen aan je mensen? Hoe leer je vertrouwen op de eigen kracht van medewerkers en op zelfregulerende processen? Hoe kun je professionals vrijlatend sturen? In deze interactieve lezing en workshop geeft Lenette Schuijt praktische voorbeelden en waardevolle suggesties voor Bezielde Zakelijkheid.

Schuijt  Amstelveen
(Bron Amstelland Bibliotheken - 2011)

De omslag van het boek 'Met ziel en zakelijkheid'


Lenette Schuijt (1959) is sinds 1991 directeur van Crystal River Consultancy, bureau voor management training en coaching in Amersfoort. Ze werkte zowel met multinationale ondernemingen als met kleinschalige organisaties op het gebied van leiderschap, bezieling, communicatie, zingeving en waarden. Haar hart ligt bij de menselijke processen in organisaties; het gaat haar om de eigenheid van ieder mens. Bezinning en de rust om iets nieuws te laten ontstaan is daarbij minstens zo belangrijk als doelen stellen en resultaten behalen. Zij is onder andere auteur van Met ziel en zakelijkheid (2009).

Bibliotheek Amstelveen Stadsplein/ Woensdag 30 maart 2011 / 20. 15 – 22. 00 uur / Prijs: € 10,50 / Pashouders: € 8,– / (Prijzen inclusief € 1,– korting voorverkoop)/ Online kaartverkoop via www.amstelland-bibliotheken.nl of aan de balie in alle Amstelland Bibliotheken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.