Bijgewerkt: 23 september 2020

Lezing: kijken naar uw hond bij de Volksuniversiteit Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Volksuniversiteit Amstelland
05-01-2012

Net als mensen hebben honden hun eigen taal. En net als mensen kunnen honden elkaar weleens niet begrijpen. Maar ook wij mensen begrijpen onze hond vaak niet. In deze lezing wordt er gekeken naar de manier van communiceren die honden gebruiken. Houding, gedrag en stress signalen van de hond zijn hierbij de stemmen van de hond. Leer hier op in te spelen en zo ongewenst gedrag te voorkomen.

hondenogen Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2012)

Kijken naar uw hond


Tinley-gedragstherapeute

De spreker is Simone van der Hoeven is werkzaam in een praktijk voor Tinley-gedragstherapie voor honden.Zij is docent bij de opleiding gedragstherapie bij honden (DOGvision) en is lid van de commissie gedrag en opvoeding van de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied. Ook is in samenwerkingsverband betrokken bij de gedragskliniek van Universiteit van Utrecht.

De lezing vindt plaats op zaterdag 14 januari 2012 om 10.30 uur. Kijk voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden op de website, www.vu-amstelland.nl , of kom langs bij de balie op Stadsplein 97, Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.