Bijgewerkt: 19 april 2024

Lijsttrekkers van Amstelveen in de schouwburg

Nieuws -> Politiek

Bron: Amstelveenweb
20-03-2018

Op dinsdagavond 19 maart 2018 deden 10 partijen van Amstelveen mee aan het lijsttrekkersdebat in de aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart. De lijsttrekkers van de 10 partijen gingen onder leiding van presentator Joost Hoebink (1984) met elkaar in debat over het luchtverkeer op Schiphol, jongeren met schuld, geluidsoverlast in het Amsterdamse Bos door de verschillende festivals, moet de gemeente hoger dan 50 meter gebouwen neerzetten in het Stadshart, moet de lokale media meer geld krijgen van de gemeente, sociale woningbouw enz..



In de video introduceren de lijsttrekkers zichzelf en maken de doelen van hun partij bekend aan het publiek. Er waren 234 mensen in de kleine zaal van Schouwburg Amstelveen die na het debat hun stem konden uitbrengen en volgens de cijfers op het scherm kreeg Actief voor Amstelveen 9 stemmen, BBA 36, CDA 21, ChristenUnie 7, D66 45, GroenLinks 43, OCA 2, PvdA 23, SP 8 en VVD 40.

Stemmen woensdag 21 maart
Na het sluiten van de stembureaus en het tellen van de uitgebrachte stemmen is het wachten op de verkiezingsuitslag. De gemeente organiseert 21 maart 2018 vanaf 22.00 uur een uitslagenavond op het raadhuis van Amstelveen. De uitslagenavond kunt u ook live volgen op internet. Ga daarvoor naar http://amstelveen.raadsinformatie.nl. Wilt u weten, waar u op 21 maart uw stem uit kan brengen? Bekijk hier de locaties van de verschillende stembureaus in Amstelveen. Lees ook het artikel Bloedeloos debat raadsverkiezingen van Johan Th. Bos.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.