Bijgewerkt: 23 oktober 2020

Limo parade in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Unibail Rodamco
18-06-2010

Het favoriete winkelcentrum van Amsterdam organiseert het Midsummer Night Style Event! 20 schoothondjes, 4 mooie fashionista’s en een grote witte limousine cruisen door Amsterdam.

Stadshart Amstelveen promoot haar Midsummer Night Style Event met een ludieke actie op vrijdagmiddag 18 juni 2010 van 15.00 uur tot 19.00 uur: Vier winkelende dames paraderen met XXL-Shopping bags door Amstelveen en Amsterdam. Vervoerd in een luxe witte limousine en vergezeld van meerdere schoothondjes.

De reden voor deze spontane limo parade is, dat Stadshart Amstelveen in samenwerking met Marie Claire, vrijdagavond 25 juni 2010 voor het eerst haar Midsummer Night Style Event organiseert! De winkels zijn deze avond maar liefst tot 23.00 uur geopend. Kortingen tot 75%, personal shoppers, beauty corner, levende mannelijke pasmodellen, handsfree shoppen, live DJ’s en meer, zorgen deze avond voor veel shopplezier.

Stadshart Amstelveen heeft maar liefst 200 winkels. Waaronder de toonaangevende warenhuizen Bijenkorf, HEMA en V&D. En de onlangs geopende Rituals en Zara. Door de ligging langs de A9, de nabijheid van de A10, tram 5 en metro 51, voor mensen uit de wijde omgeving makkelijk bereikbaar!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.