Bijgewerkt: 2 mei 2024

Lotenverkoop voor De Zonnebloem 2024 is gestart

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-04-2024

De jaarlijkse loterij van De Zonnebloem is weer begonnen. Wethouder Marijn van Ballegooijen kocht vrijdag 19 april 2024 symbolisch het eerste lot op het raadhuis. 'Met de opbrengst van de loterij worden mooie activiteiten en uitjes mogelijk gemaakt. Het kan echt het verschil maken' zegt Marijn van Ballegooijen (PvdA) wethouder Zorg en Welzijn.

De opbrengst van de loterij is een belangrijke bron van inkomsten voor De Zonnebloem. “We gebruiken het om onze activiteiten toegankelijk te houden voor iedereen en daarmee bij te dragen aan een inclusieve samenleving”, zegt Maggy Wijffels, voorzitter van regio Amstel en Meer, waar afdeling Amstelveen onder valt.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2024)

Wethouder Marijn van Ballegooijen kreeg het lot overhandigd van een deelneemster en de vrijwilligers van De Zonnebloem op het terras van het raadhuis op 19 april 2024

Jubileum. De Zonnebloem bestaat dit jaar 75 jaar. De vereniging organiseert uitjes naar het museum of bijvoorbeeld De Keukenhof. Maar er zijn ook spelletjesmiddagen en 1-op-1-activiteiten voor inwoners die door een fysieke beperking in isolement dreigen te raken.

Loten kopen? De loten kosten 3,- Euro per stuk en zijn te verkrijgen via de website van De Zonnebloem. Papieren loten kan men bestellen via zonnebloem.amstelveen@gmail.com  onder vermelding naam telefoonnummer, dan wordt er contact opgenomen. De opbrengst komt direct ten goede aan de afdeling Amstelveen.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.