Bijgewerkt: 31 mei 2020

Maak je eigen digitale boek in de bibliotheek

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
23-04-2012

Leuke workshop in meivakantie

Je eigen boek maken, wie wil dat nou niet. De Bibliotheek Amstelland organiseert in de meivakantie op 1,2 en 3 mei 2012 leuke workshops voor kinderen van 7 t/m 10 jaar.

Tijdens de tweeënhalf uur durende workshop ‘maak je eigen digitale boek’ komen de opbouw van het verhaal aan bod en hoe je daar de beste tekeningen en teksten bij verzint. Daarna leer je hoe je alles digitaal kunt maken. Als het verhaal af is kan het (prenten)boek met je eigen naam er op online bekeken worden en kan je het ook thuis laten zien.

De workshops worden op 1mei in de bibliotheek van Uithoorn gegeven, op 2 mei in bibliotheek Westwijk en bibliotheek Stadsplein en op 3 mei in Aalsmeer. De kosten bedragen 12,50 euro voor 2,5 uur.

Pashouders betalen tien euro en in de voorverkoop geldt een korting van een euro. Voor de exacte tijden kunt u terecht op de website www.debibliotheekamstelland.nl. Ook vindt u alle informatie terug via de app ‘Bibliotheek Amstelland’, gratis te downloaden via iTunes store en voor Android via GooglePlay.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.