Bijgewerkt: 31 mei 2020

Meditatieworkshop voor beginners en gevorderden in Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Martijn de Kreek
29-11-2011

Wat is meditatie? Wat kan het voor u betekenen? En kan inderdaad iedereen het, ongeacht leeftijd, geloof of levensstijl? Vrijdag 9 december 2011 krijgt u antwoord op deze vragen, tijdens een meditatieworkshop bij Yogastudio Aya in Amstelveen. Deze workshop is interessant voor zowel mensen die kennis willen maken met meditatie als voor ervaren mediterenden.

de Kreek Amstelveen
(Bron M. de Kreek - 2011)

Martijn de Kreek, gediplomeerd leraar Transcendente Diepte Meditatie


De workshop richt zich op het ervaren van innerlijke rust en het verdiepen van bewustzijn. Naast een eenvoudige doch effectieve basistechniek zullen ook mooie, verdiepende technieken beoefenend worden. Deze zijn in het dagelijks leven toe te passen om het bewustzijn te openen en de volheid van het leven meer te ervaren. De avond begint en eindigt met heerlijke ontspanning.

De avond wordt geleid door Martijn de Kreek van Home of intuïtion (www.hoi.nl ). Hij is gediplomeerd leraar Transcendente Diepte Meditatie en aangesloten bij de beroepsorganisatie TDM Nederland.

De avond duurt van 19.30 tot 22.00 uur en kost € 17,50. Deur open: 19.00 uur. Locatie: Yogastudio Aya, Spinnerij 37, 1185 ZS Amstelveen. Aanmelden (ivm. beperkte ruimte) kan per e-mail: martijn@hoi.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.