Bijgewerkt: 24 januari 2021

Meisje in Amstelveen beroofd van haar mobiele telefoon

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
28-03-2013

Een 14-jarig meisje is op zondag 3 maart 2013 in Amstelveen in de metro door een groep van 8 jongens beroofd van haar mobiele telefoon. De jongens staan goed op beeld. Het slachtoffer zit die middag omstreeks 15:30 uur in metro 51 in de richting van Amsterdam CS en ziet een groep van 8 jongens bij haar staan.Ze luistert via haar mobiele telefoon naar muziek en heeft haar mobiele telefoon in haar handen. Als de metro ter hoogte van halte Oranjebaan stopt, wordt ze aangesproken door een jongen die samen met zeven andere jongens in dezelfde metro zit. Een andere jongen uit de groep giste de telefoon uit haar hand.

Op camerabeelden is te zien, dat de jongen met de telefoon de metro uitrent. In een poging haar telefoon nog terug te krijgen achtervolgt het meisje hem tevergeefs, gevolgd door de rest van de jongens. Ze rennen de fietstunnel in en daar vlucht de eerste jongen rechtsaf, de zeven andere jongens vluchten linksaf.

(Her)kent u de jongens op de beelden, vul dan het tipformulier op politie.nl/gezocht in, of neem contact op met de politie Amsterdam via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.
Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.