Bijgewerkt: 26 januari 2021

MetDeZon mag zonnepanelen leveren aan SamenZonneEnergie

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-11-2013

Op 14 november 2013 heeft de veiling plaatsgevonden van de 3de groepsaankoop zonnepanelen in Noord-Holland. Na een veiling met 8 rondes heeft leverancier MetDeZon de veiling in Noord-Holland voor de derde keer gewonnen. Vanaf maandag 25 november ontvangen alle 7.167 deelnemers een persoonlijk aanbod, waarna ze tot en met 5 januari 2014 de tijd hebben om te beslissen, of ze het aanbod accepteren.

MetDeZon heeft de veiling in Noord-Holland voor de 3de keer gewonnen en bewijst hiermee, dat ze hun zaken goed op orde hebben en houden. Klanten uit de eerste acties waardeerden MetDeZon gemiddeld met een 8, dat is een stevige vertrouwensbasis voor deze actie. Door deze acties, de hoge kwaliteit, de uitgebreide garanties en de zeer scherpe prijs zijn zonnepanelen voor steeds meer mensen aantrekkelijk.

zonnepaneel Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Zonnepanelen op het dak


Jan-Willem Groot (CDA) wethouder Duurzaamheid: “Ook voor deze derde groepsaankoop hebben zich weer veel mensen in Noord-Holland aangemeld. Dit heeft ervoor gezorgd, dat de deelnemende leveranciers, die eerst zijn geselecteerd op kwaliteit, weer erg scherp zijn gaan bieden. Verduurzaming wordt meer en meer iets, wat je veilig kunt doen met een scherpe prijs, een zeer goed rendement en een laag risico. Zo zetten we weer een belangrijke stap richting een energieneutrale regio.”

MetDeZon heeft de veiling gewonnen met een aanbod dat gemiddeld 28 % lager ligt dan de bij de inschrijving gegeven prijsindicaties van SamenZonneEnergie. Daarnaast kunnen zonnepaneleneigenaren tegenwoordig de btw over de aanschaf van het zonnepanelensysteem terugkrijgen, waardoor het aanbod nog aantrekkelijker wordt.

Als slechts 25% van de ingeschreven deelnemers accepteert, dan komen er in de komende 5 maanden ongeveer 18.000 zonnepanelen bij. Jaarlijks zorgt dit voor een reductie van bijna 2.500 ton aan CO2 uitstoot. De verduurzaming van Noord-Holland krijgt door deze derde grootschalige groepsaankoop weer een aanzienlijke impuls.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.