Bijgewerkt: 28 mei 2020

Midzomermarkt op de Van der Hooplaan

Nieuws -> Informatief

Bron: Star Promotions
15-06-2012

Zaterdag 14 juli 2012 organiseert Star Promotions in samenwerking met de Winkeliersvereniging ‘Van der Hooplaan’ de Midzomermarkt op de Van Der Hooplaan in Amstelveen. Deze Midzomermarkt zal plaatsvinden van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Wij nodigen iedereen uit om deze gezellige en veelzijdige Midzomermarkt te komen bezoeken. Laat u verrassen door het brede assortiment artikelen verdeeld over ruim 80 kramen. Denk hierbij onder andere aan diverse kleding en modeaccessoires, sieraden, lederwaren, woondecoratie en textiel artikelen. U vindt op de Midzomermarkt ook een demonstratie van de oude ambachten.

hooplaan  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Een deel van het winkelcentrum aan de Van der Hooplaan


Ook voor de lekkere trek die u vast heeft gekregen van het rondsnuffelen bij de kramen kunt u terecht op de Midzomermarkt. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals friet en snacks, loempia’s, Surinaamse gerechten, poffertjes en suikerspin.

Deze Midzomermarkt is een waar dagje uit voor jong en oud. De kinderen zullen daarom zeker niet vergeten worden. Ter plaatse zijn verschillende attracties waar ze zich kunnen vermaken. Zo kunnen ze onder andere in de Tropical Run hindernisbaan en de Super Slide glijbaan.

Ze kunnen zelfs mee doen aan het Limbodansen. U kunt ook op een gezellig terras genieten van de sfeer of zelf drankjes maken aan de Cocktailbar. Er is een Braziliaanse sambagroep aanwezig ‘Unidos da Amsterdam’ een muzikale topper en Braziliaanse danseressen voor de sportieve mensen. Noteer 14 juli in uw agenda en kom langs op de Midzomermarkt in Amstelveen. Wij wensen u vooral veel plezier toe!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.