Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Modeshow 'Sunshine!' in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Informatief

Bron: Ziekenhuis Amstelland
14-03-2011

Badkleding en lingerie na borstoperatie

Op woensdag 30 maart 2011 organiseert Ziekenhuis Amstelland in samenwerking met Mammellaspecials uit Ter Aar een modeshow voor vrouwen die een borstoperatie hebben ondergaan. De modeshow vindt plaats in Ziekenhuis Amstelland. Aanmelden kan via www.ziekenhuisamstelland.nl.

Modeshow Amstelveen
(Foto ZHA - 2007)

Modeshow in 2007


In het thema 'Sunshine!' stralen de mannequins die zelf ook een borstoperatie hebben ondergaan. Zij laten zien dat ook na een borstoperatie prachtige en vrouwvriendelijke lingerie en badkleding mogelijk is!

Om 19.00 uur is de zaal geopend en om 19.30 uur start de modeshow. De show vindt plaats in de Ontmoetingsruimte van Ziekenhuis Amstelland. Toegang is gratis en geheel vrijblijvend.

In de pauze geeft Marjon Wemerman van Anita Nederland een presentatie over hoe een prothese wordt gemaakt. Daarnaast is er een kleine (informatie)markt met onder andere badkleding en lingerie voor na de borstoperatie, sieraden, en dergelijke. Borstkanker Vereniging Nederland (BVN) en Reade revalidatie zijn ook aanwezig met een informatiestand.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.