Bijgewerkt: 25 januari 2021

Moeder vecht lezing politie aan

Nieuws -> Politie

Bron: Amstelveens Weekblad
25-03-2009

De moeder van een anderhalve week geleden bij onregelmatigheden op het Westwijkplein aangehouden jongeman bestrijdt de lezing die de politie van de gebeurtenissen heeft gegeven. De politie kwam toen in actie bij overlast van jongeren.

Volgens het persbericht dat de politie verspreidde 'werd één persoon, die provocerend haar de hond toeliep, gebeten.' In het ziekenhuis zou verder een alcoholvergiftiging zijn geconstateerd. Zo is dit op basis van het persbericht ook in het Amstelveens Weekblad vermeld.

Volgens de moeder daarentegen blijkt uit het letselrapport van het VU medisch centrum dat er geen sprake was van alcoholvergiftiging. Ook zegt ze, dat haar zoon ten onrechte door de hond gebeten is en op agressieve wijze meegenomen. Zij stelt de politie van Amstelveen-Zuid en overkoepelende organen aansprakelijk en verantwoordelijk. De politie verklaart geen behoefte te hebben om te reageren en verwijst naar kanalen waar zij met klachten terecht kan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.