Bijgewerkt: 5 juni 2020

Muziektheatergroep Brisk speelt in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
28-03-2013

Help meneer Zwoei!

Muziektheatergroep Brisk speelt op zaterdag 6 april 2013 om 14.30 uur de muzikale en humoristische voorstelling Zwoei. De voorstelling is voor iedereen vanaf 6 jaar.

Krijg jij ook wel eens niet je zin? Gaan sommige dingen anders dan jij wil, dat ze gaan? Meneer Zwoei (Hans Thissen)heeft dit ook in de voorstelling ‘Zwoei’. Hij krijgt vier poppen thuisbezorgd om op zijn fluiten te spelen, maar ze spelen al snel niet meer wat Meneer Zwoei wil. Hij heeft daarbij jouw hulp nodig! Zwoei is een voorstelling vol humor, verdriet en slapstick en gaat over herkenbare dingen zoals het aangeven en uitvoeren, je zin niet krijgen en toch samen iets moois doen.

brisk- Amstelveen
(Foto Hans van den Bogaard - 2013)

Muziektheatergroep Brisk speelt 'Zwoei'


Op zondag 7 april is er voor de kleintjes de Peuter en Kleuterliedjesband met de voorstelling ‘Nummer 3’ om 14.30 uur voor iedereen vanaf 3 jaar. Vreemde situaties, gekke spulletjes instrumenten, bekende liedjes en lekker meedoen. Dit kan allemaal bij de voorstelling ‘Nummer 3’!

Een voorstelling over Sneeuwwitje die verstrikt raakt in haar eigen sprookje, een concertpianist die een orkest wil beginnen en een goochelaar die nu wel eens wil optreden voor publiek. Gaat dit ze lukken? Je ziet het in de muzikale voorstelling ‘Nummer 3’!
Toegangsprijs voorstelling: € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.