Bijgewerkt: 29 maart 2024

Muzikale voorstelling 'Kiki en de verdwenen letters' in Bibliotheek Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Bibliotheek Amstelland
09-12-2017

De avontuurlijke familievoorstelling: 'Kiki en de verdwenen letters' gaat over vriendschap, over het kijken naar en in boeken, over de betekenis van al die vreemde letters. De voorstelling is speciaal voor boekenwurmpjes van 3 t/m 6 jaar én hun (groot)ouders inclusief een leuke knutselactiviteit na afloop van de voorstelling. Het doel van de voorstelling is het enthousiast maken voor letters en boeken door middel van het prikkelen van de fantasie en het geven van taalprikkels. (Anderstalige) kleuters én volwassenen worden uitgedaagd om nieuwe dingen te ontdekken, te kijken, mee te doen, te zingen, te bewegen en te luisteren. De voorstelling is dus ook perfect toegankelijk voor anderstalige kleuters met een basiskennis Nederlands.



Kiki is een heel gewoon meisje en ’s nachts, wanneer ze niet kan slapen leest ze, nou ja bekijkt ze boeken, veel boeken, met haar zaklamp gezellig onder haar deken. Maar op een dag in de bibliotheek ontdekt ze iets vreemds. De letters van haar boek zijn allemaal verdwenen. Wie gaat die letters terug in het boek plakken? De meneer van de bibliotheek misschien? De theatervoorstelling is gemaakt door Sara Pieters (Tekst, muziek en spel) van Theater A tot Z.

De theatervoorstelling Kiki en de verdwenen letters is op zondag 17 december van 11.00-12.00 uur in de Bibliotheek Stadsplein. Leeftijd: 3 t/m 6 jaar. Prijs: leden € 7,50 en niet-leden € 10 (geldig voor 1 kind + 1 begeleider). Kaartjes zijn online te reserveren via www.debibliotheekamstelland.nl of in een van de Amstelland bibliotheken. Adres: Stadsplein 102, 1181 ZM Amstelveen



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.