Bijgewerkt: 29 april 2024

Netwerkbijeenkomst van de ChristenUnie-Amstelveen in de Paaskerk

Nieuws -> Kerk

Bron: ChristenUnie-Amstelveen
12-10-2023

De afdeling ChristenUnie-Amstelveen e.o. organiseert een netwerkbijeenkomst op 19 oktober 2023 van 20:00 tot 21:30 uur in een zaal van de Paaskerk, Augustinuspark 1, 1185 CN Amstelveen. Inloop vanaf 19.30 uur. Het betreft een open ledenvergadering.

Dus een bijeenkomst zowel voor leden van de ChristenUnie als belangstellenden die graag willen kennismaken met de ChristenUnie. Op deze netwerkbijeenkomst wordt u bijgepraat over de ontwikkelingen en actualiteiten rondom de fractie van de ChristenUnie-Amstelveen.



Wij zullen daarbij plenair het campagneseizoen inluiden voor de aanstaande verkiezingen van 22 november 2023. Er zal ruimte zijn om gezellig met elkaar te borrelen met de gelegenheid tot het stellen van nadere vragen aan de leden van de ChristenUniefractie in de gemeenteraad van Amstelveen. Wij hebben ook een persoon van de kieslijst van de ChristenUnie voor de verkiezingen voor de tweede kamer die ons zal toespreken.

Markeer deze dag in uw agenda, het wordt een spektakel, dat u niet wil mislopen. Meld u daarom aan door op de volgende link te klikken: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-netwerk-bijeenkomst-cu-733569695707?aff=oddtdtcreator Wij stellen het op prijs als u zich van te voren aanmeldt, zodat wij weten hoeveel mensen we kunnen verwachten. Bestuur ChristenUnie-Amstelveen e.o.



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.