Bijgewerkt: 6 juni 2020

Nieuw servies voor KLM's World Business Class

Nieuws -> KLM

Bron: KLM
11-11-2010

KLM heeft met ingang van 27 maart 2011 een nieuw servies aan boord in de World Business Class. Het servies is ontworpen door de bekende Nederlandse ontwerper Marcel Wanders. Het bestaat uit porselein, glaswerk, bestek, linnen en het plateau.

KLM servies  Amstelveen
(Foto Frank Bonnet - 2010)

Het nieuwe KLM World Business Class servies van ontwerper Marcel Wanders


De complete presentatie van de maaltijden en dranken wordt vernieuwd en past in de reis vol inspiratie die KLM haar passagiers wil bieden. Bij de ontwikkeling van het servies heeft Marcel Wanders in opdracht van KLM rekening gehouden met de wensen van de klant en de werkwijze van het cabinepersoneel en het milieu.

KLM servies  Amstelveen
(Foto Frank Bonnet - 2010)

Het nieuwe KLM World Business Class servies van ontwerper Marcel Wanders


Typisch Nederlands

Klanten geven aan dat ze het typisch Nederlandse karakter van KLM waarderen. KLM benadrukt daarom haar Nederlandse karakter door samen te werken met Nederlandse chef koks en ontwerpers. De keuze voor Marcel Wanders past in deze KLM filosofie.

Minder gewicht

KLM behaalt milieuwinst door het gewicht van het servies te verminderen. Hoe lichter beladen een vliegtuig is, hoe minder brandstof verbruikt wordt. Dit leidt tot een vermindering van CO² -uitstoot.

“We zijn er trots op dat we onze klanten in de World Business Class een nieuw en verfrissend product kunnen aanbieden. We investeren in deze klasse en willen de producten en diensten aan boord steeds verder verbeteren”, zegt Erik Varwijk, Executive Vice President KLM Commercial

“Met de introductie van het nieuwe servies, gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Als frequent flyer van KLM, heb ik mij zeer goed kunnen verplaatsen in de opdracht en heb ik een metamorfose van het bestaande servies kunnen realiseren. Het nieuwe ontwerp is dankzij alle ergonomische, technische, economische en logistieke eisen uitgegroeid tot een servies op het niveau van een toprestaurant”, aldus Marcel Wanders.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.