Bijgewerkt: 4 mei 2024

Nieuwe editie van P60's Radar

Nieuws -> P60

Bron: P60
06-10-2023

P60 kondigt een nieuwe editie van P60’s Radar aan! Drie opkomende acts zullen ons podium overnemen om een onvergetelijke voorstelling te geven. Maak kennis met de Acts op de Radar van P60:

Als-Je-Maar-Gelukkig-Band. De Als-Je-Maar-Gelukkig-Band, is een band die een jaar geleden is ontstaan op het Gerrit van der Veen College. Ze hebben meegedaan aan de Kunstbende waar ze met hun nummer 'Zelfde plek, zelfde tijd' de tweede prijs hebben gehaald. Ze spelen pop, funk en af en toe een beetje R&B. Ze zijn druk bezig hun repertoire uit te breiden en waren recent te vinden in het Parool. Het liefst treden ze zo veel mogelijk op in cafés en stonden ze laatst op het Intree Festival van de UvA!



C-You.  C-You is een funky band met een randje rock en opgericht in 2023 toen de bandleden elkaar ontmoetten op de Young Pop Academy van het conservatorium van Amsterdam. Ze zijn een opkomende band die staat te trappelen om de wereld te veroveren. De zon en de zeevibes staan centraal bij de optredens.



Audrey AC. Indierock band Audrey AC mixt melodische geluiden met dromerige teksten en een vrolijk sprankje gekkigheid. Ze zijn opgericht in de herfst van 2019 en halen hun inspiratie uit Radiohead, Sparklehorse en Roxy Music.

Mis de kans niet om deze acts te zien! Sluit je aan bij ons in P60 voor een avond vol muzikaliteit die belooft je betoverd achter te laten. Op donderdag 19 oktober 2023 staan zij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/19-10-2023/als-je-maar-gelukkig-band-c-you-audrey-ac



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.