Bijgewerkt: 5 maart 2021

Nieuwe ingang bezoekers raadhuis

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
25-08-2008

Op maandag 25 augustus 2008 onthulde wethouder Frans Hellendall een levensgroot bord dat bezoekers wijst op de nieuwe ingang van het raadhuis. De publiekshal ondergaat de komende maanden een totale metamorfose.

Het levensgrote bord toont een foto van medewerkers van het raadhuis met de tekst: ‘Waar is de deur? Daar is de deur!’ Wethouder Hellendall: “De hal is niet meer van deze tijd. De komende maanden vragen we om begrip van bezoekers én medewerkers voor de overlast.

Hellendall Amstelveen
(Gemeente Amstelveen - 2008)

Wethouder Frans Hellendall (r) onthult het verwijsbord voor het raadhuis


Maar het resultaat is een moderne, overzichtelijke hal die voldoet aan de eisen van deze tijd.” De verbouwing gebeurt in twee fasen. De eerste fase moet rond kerstmis zijn afgerond en in mei 2009 is de hele klus geklaard.

De afgelopen jaren groeiden de faciliteiten in de hal, met als doel bezoekers een betere service te bieden. De keerzijde is dat dit ten koste ging van de overzichtelijkheid, efficiency, veiligheid, arbo-eisen en uitstraling. Bezoekers van het CWI, Start en Cardanus gebruiken tijdens de verbouwing de ‘oude’ hoofdingang.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.