Bijgewerkt: 28 mei 2020

Nieuwe inrit International School of Amsterdam geopend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
26-07-2012

Ondanks de tropische temperaturen trotseerden toch een kleine 30 man op 24 juli 2012 de hitte op het terrein van ISA aan de Sportlaan voor de opening van 48 nieuwe parkeerplaatsen en een daarbij behorende inrit.

Sportverenigingen, ISA en gemeente hebben gezamenlijk gezocht naar een oplossing voor de stremming van de Sportlaan in de ochtend en de parkeerproblematiek bij de sportverenigingen in het weekend en ISA in de middag. Door een slimme nieuwe inrit is de doorstroming naar het terrein van ISA in de ochtend aanmerkelijk verbeterd, waardoor de stremming op de Sportlaan tot het verleden behoort.

isa Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Wethouder Jan-Willem Groot (CDA) in de auto, wethouder John Levie (BBA) en Rob Boos Operations manager van ISA bij de nieuwe inrit van de school


ISA heeft verder de nieuwe parkeerplaatsen en nog eens van 40 reeds bestaande parkeerplaatsen ’s avonds en in het weekend beschikbaar gesteld aan de gemeente, waarmee het totaal aantal extra parkeerplaatsen op 88 komt.

Dit is bijna een verdubbeling van de parkeercapaciteit aan de Sportlaan Oost, dus minder parkeerdruk in de aanliggende woonstraten. Wethouder John Levie opende symbolisch het nieuwe hek, waarna wethouder Jan-Willem Groot als eerste het parkeerterrein opreed.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.