Bijgewerkt: 19 januari 2021

Nieuwe openingstijden van Kunstuitleen Amstelveen in 2020

Nieuws -> Informatief

Bron: Platform C Amstelveen
20-12-2019

U bent ongetwijfeld op de hoogte van de openingstijden van Platform C - Kunstuitleen Amstelveen. Per 1 januari 2020 veranderen deze openingstijden echter. Net als veel galeries, die aan het einde van de week open zijn om zo de meeste belangstellenden te trekken, is de kunstuitleen/galerie voortaan open van donderdag tot en met zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur. Verder blijft alles gewoon bij het oude.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2018)

Tentoonstelling bij Kunstuitleen Amstelveen aan het Stadsplein 97 op 1 juni 2018


Intussen zijn er nieuwe wandkunstwerken aangeschaft van Hester Blankestijn, die lijken op 17de-eeuwse schilderijen, maar het zijn foto’s van zorgvuldig gerangschikte bloemen en voorwerpen. Er is ook werk van fotograaf en kunstenaar Welmoed Schmidt. Het maken van afbeeldingen van bestaande foto’s van steden, architectuur en oriëntatiepunten is haar hoofdthema. Kom vooral eens kijken! Onze vriendelijke en deskundige medewerkers zullen u, zoals altijd met raad en daad, hulp en verwijzingen bijstaan, indien nodig.

Rondom de feestdagen is de kunstuitleen gesloten van maandag 23 december 2019 tot en met woensdag 1 januari 2020. Wij wensen iedereen prettige feestdagen en hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen, bijvoorbeeld om een bijzonder cadeau voor de feestdagen te kopen in onze winkel. Adres: Kunstuitleen Amstelveen, Stadsplein 97-99 1181 ZM Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.