Bijgewerkt: 23 januari 2020

Nieuwe winkel van Martinez aan de Rembrandtweg

Nieuws -> Stadshart

Bron: Amstelveenweb / Martinez
14-02-2009


Het Amstelveense familiebedrijf Martinez Chocolatier is sinds 1952 actief in de chocoladebranche. Ze leveren verschillende chocoladeproducten van superieure kwaliteit aan nationale en internationale afnemers . Deze worden in hun eigen fabriek aan de Zanderij in Amstelveen gefabriceerd.


In Amstelveen stond de winkel van Martinez bekend als Stam, in het damesstraatje van het Binnenhof. Later werd deze naam gewijzigd in Martinez, een samenvoegsel van Martin en zijn 7 zusters. De oud Amstelvener spreekt nog steeds over Stam, maar nu de winkel verhuisd is naar de Rembrandtweg, zal het gebruik van de oude naam wel langzaam slijten.

Martinez Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

De feestelijk versierde Chocolatier Martinez aan de Rembrandtweg 140 op 13 februari 2009


In februari 2009 werd het Martinez Franchise Concept geïntroduceerd, met een nieuwe winkel aan de Rembrandtweg140 in Amstelveen. De zaak in het Binnenhof is nu gesloten. De productlijn van Martinez is heel breed, van bonbons, marsepein, truffels en verschillende chocoladeproducten. Daarnaast verkopen ze ook Hollandse artikelen voor de toerist, zoete en zoute luxe koekjes en snoepproducten.

Martinez producten worden overigens ook in andere steden van Nederland verkocht, zoals in Almere-Stad, Amsterdam, Culemborg, De Meern, Den Burg, Didam, Landsmeer, Middelburg, Monster, Purmerend en Utrecht. Eind 2009 wordt de eerste winkel volgens deze formule in Aalsmeer geopend.

Adres:

Martinez Chocolatier

Rembrandtweg 140

1181 GX Amstelveen

Tel. 020 - 641 99 89Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.