Bijgewerkt: 3 mei 2024

November editie van P60's Radar

Nieuws -> P60

Bron: P60
10-11-2023

P60 kondigt een nieuwe editie van P60's Radar aan! Twee opkomende acts zullen ons podium overnemen om een onvergetelijke voorstelling te geven. Maak kennis met de Acts op de Radar van P60:

Bazes. Zijn naam is Bas, en hij is een rapper gevestigd in Amsterdam. Zijn passie voor muziek begon toen hij de gitaar oppakte. Na een paar jaar trok rap ook zijn aandacht, en hij wilde graag een lied schrijven. Aanvankelijk verliep dat niet al te best. Hij probeerde gitaar te spelen terwijl hij rapte, maar dat liep helemaal vast. Toen zocht hij een willekeurige beat op internet, en plotseling viel alles op zijn plek.

Foto Amstelveen
(Foto P60 - 2023)

Bazes en Yellowgreen

Hij was verbaasd over hoe het uitpakte en had de wens om dieper in het rapgenre te duiken. Hij deelde een paar covernummers op zijn Instagram-account. Hij zal zich altijd de eerste song herinneren die hij coverde, 'Airplanes' van B.o.B. Zijn zus stuurde hem een bericht met de vraag of hij aan het playbacken was. Dat moment was een duidelijk teken dat hij op het juiste pad was. Dit was in 2018, en sindsdien is hij niet gestopt met het schrijven en uitbrengen van muziek.

Yellowgreen. Yellowgreen bestaat uit Samme en Marit die zelfstandig muziek schrijven, producen en uitbrengen. Als singer-songwriters delen zijn via pakkende teksten hun ervaringen met liefde, vriendschap en opgroeien. Begeleid door gitaar, ukulele en piano creëren zij pop-ballads, waar elke jong volwassene zichzelf in kan herkennen. Mis de kans niet om deze acts te zien! Sluit je aan bij ons in P60 voor een avond vol muzikaliteit die belooft je betoverd achter te laten. Op donderdag 23 november 2023 staan zij live op het podium van Poppodium P60 Amstelveen. Kaarten zijn beschikbaar via: https://p60.nl/radar-nov



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.