Bijgewerkt: 24 januari 2021

Ondernemers uit Amstelveen en Aalsmeer bij Amstelveen Culinair 2014

Nieuws -> Informatief

Bron: Ondernemersvereniging Amstelveen
09-09-2014

Ondernemers uit Amstelveen en Aalsmeer ontmoeten elkaar bij Amstelveen Culinair. Kom op vrijdag 12 september 2014 naar het Stadshart van Amstelveen om te netwerken met collega-ondernemers en te genieten van het zeer uitgebreide aanbod van culinair en cultuur. Vanaf 17.00 uur wordt het ING-business-event georganiseerd. Het terras van restaurant Westeinder Paviljoen midden op het Stadsplein is opengesteld voor de leden van de Ondernemersvereniging Amstelveen en Ondernemend Aalsmeer.

Het culinaire gedeelte vindt plaats in diverse tenten op en aan het Stadsplein in Amstelveen met dranken en spijzen uit de hele wereld. Gerenommeerde toprestaurants, waaronder restaurant Aan de Poel, Lute, The WineKitchen en OA-leden restaurant Kronenburg en Kragtwijk Catering zorgen voor een overheerlijke culinaire verwennerij.

De evenementen Amstelveen Culinair en het Stadspleinfestival (traditioneel de opening van het Amstelveense culturele seizoen) vinden dit jaar samen plaats op 12, 13 en 14 september 2014. Onder de alleszeggende naam Proef het seizoen is er weer een prachtig 3-daags programma gerealiseerd.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.