Bijgewerkt: 19 januari 2021

Ons raadhuis van en voor de Amstelveners

Nieuws -> Gemeente

Bron: Herbert Raat
04-11-2013

raat Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2013)

Wethouder Herbert Raat (VVD) schrijft erover op zijn weblog


Vrijdag 1 november 2013 was weer de traditionele Chinese lunch voor Amstelveense 75-plussers. Burgemeester Jan van Zanen hield een prachtige speech. Met name het overlijden van een van de initiatiefnemers van de lunch de heer Henri Fu Wen Lo (86) kwam aan de orde. Ook Hans de Bie sprak mooie woorden. 

lunch Amstelveen
(Bron H. Raat - 2013)

Vlnr.: De 'obers' Peter Bot (BBA), wethouder Herbert Raat (VVD), Sander Mager (GroenLinks) en Dolf Veenboer (PvdA)


De lunch was ook dit jaar weer fantastisch verzorgd door het Chinese restaurant New Peking City, catering- en partyservicebedrijf Kragtwijk, Treasure Dim-Sum products en vrijwilligers. Oud-raadslid Michel Becker zorgde er als manager voor, dat raadsleden, waaronder Linda Roos, Ben Jonker,  Tim Lechner, Sander Mager, Peter Bot, Dolf Veenboer en Bert de Pijper de bediening op een vlotte wijze ter hand namen.

We zijn het er allemaal over eens, dat als zoveel partijen zich belangeloos in zetten voor oudere Amstelveners de gemeente het raadhuis ook de aankomende jaren ter beschikking moet blijven stellen. Zeker op vrijdagmiddag kan dat prima, omdat er dan nog weinig ambtenaren zijn. Daarbij is ons raadhuis van en voor de Amstelveners.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.