Bijgewerkt: 4 augustus 2020

Onzichtbare risico's in het Draadloze Tijdperk

Nieuws -> Informatief

Bron: Amstelland Spiritueel
31-03-2009

De bekende auteurs en visionairs, Karel en Caroline van Huffelen geven zondagmiddag 19 april 2009 van 14.00 - 17.00 uur in Amstelveen een lezing met het thema:

'Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk'

De sprekers zullen de verbanden tussen draadloze technologie, technoslavernij, de controlemaatschappij en blokkades in de spirituele evolutie blootleggen. Locatie: Amsterdamseweg 168-170, Amstelveen. Entreekaarten: € 15,- p.p. Kaartverkoop via Stationsstraat 16 te Amstelveen, via de www.amstellandspiritueel.nl/progrinschrijf.htm  en aan de zaal vanaf 13.30 uur. Vragen ? Tel. 020- 641 53 51

Huffelen  Amstelveen
(Foto Van Huffelen - 2009)

Caroline en Karel van Huffelen


Straling van draadloze technologie: sluimerende ziekmaker van lichaam en geest! De auteurs Karel en Caroline van Huffelen deden anderhalf jaar lang diepgaand onderzoek naar het geheel van wetenschappelijke studies en literatuur inzake de gezondheidseffecten en -risico's van het gebruik van draadloze apparatuur. De uitkomsten van hun research zijn onthullend.

De blootstellingslimieten voor hoogfrequente elektromagnetische straling (van draadloze technologie) zijn totaal verouderd. Dikke stapels wetenschappelijke rapporten tonen onomstotelijk aan dat zeer zwakke straling ver onder de geldende limiet:

 ~ leidt tot DNA-schade, zelfs tot DNA-breuk: een voorbode van kanker en neuro -degeneratieve aandoeningen zoals Alzheimer, Parkinson en autisme; veroorzaakt dat - reeds na twintig seconden mobiel bellen! - de rode bloedlichaampjes verklonteren (geldrolletjes- of kikkerdrilsyndroom) en het bloed stroperig wordt;

 ~ lekkages veroorzaakt in de bloedhersenbarriere, een filter tussen het bloed en de hersenen, zodat zware metalen, pesticiden en andere chemische stoffen doorsijpelen naar de hersenen;

~  met name langdurig bellen (tien jaar of langer) met een mobieltje een significant hogere kans op hersenkanker, gehoorzenuwtumoren en speekselklierkanker tot gevolg heeft.

Karel en  Caroline van Huffelen schreven diverse boeken. In 2008 publiceerden zij het boek 'Onzichtbare risico’s in het Draadloze Tijdperk', subtitel: Alles over gezondheidseffecten van mobieltjes, draadloos internet, snoerloze huistelefoons (DECT) en zendmasten Karel en Caroline publiceren regelmatig gratis nieuwsbrieven over spiritualiteit, visie, integriteit en controlemaatschappij: zie www.stralendegroeten.nl  en www.karelencaroline.nl  Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.