Bijgewerkt: 27 januari 2021

Open avond van de Denkersclub van Stadsdorp Elsrijk over Indonesië

Nieuws -> Informatief

Bron: Bert Bakels
29-08-2020

Let op: locatie en tijdstip gewijzigd!! Woensdag 2 september 2020 aanvang 20:00 uur in Huis Elsrijk (grote zaal van het Apostolisch Genootschap) graaf Aelbrechtlaan 138, Amstelveen. In de omgeving kun je gratis parkeren. De locatie en tijdstip zijn dus veranderd omdat het aanvankelijk gekozen Openluchttheater Elsrijk niet beschikbaar blijkt te zijn.

 Wij hebben de nodige corona-voorzorgmaatregelen genomen zodat niet-gezinsleden op ten minste 1,5 meter afstand van elkaar kunnen zitten in de kerk of op het balkon. Daarnaast zijn er mondkapjes, desinfectiemiddel en is er een goed werkend ventilatiesysteem. De denkersclub Elsrijk houdt deze bijeenkomst n.a.v. de herdenking van de dekolonisatie van Indonesië, 75 jaar na dato.

Foto Amstelveen
(Bron Wikipedia - 2020)

Vlnr.: Surya Majapahit. 'De zon van Majapahit' is het embleem dat vaak in Majapahit-ruïnes wordt gevonden, het logo van de Verenigde Oost-Indische Compagnie en het staatswapen van Indonesië, Garuda Pancasila


Edu Dumasy zal een voordracht houden over ‘de relatie Nederland-Indonesië' en de 'dekolonisatie-oorlog’. Stan Meuwese zal kort spreken over ‘dienstplichtigen onder de tropenzon en dienstweigeraars in de cel’. Omdat we 50 bezoekers het maximum vinden, is aanmelden verplicht via e-mailadres: denkersclubelsrijk@ziggo.nl Wie zich reeds heeft aangemeld voor het openluchttheater blijft gewoon aangemeld. Na afloop is er een hapje en drankje. Met vriendelijke groeten, namens de redactie van de denkersclub, Bert Bakels. Kijk ook rond op de website: http://www.stadsdorpelsrijk.nl/Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.