Bijgewerkt: 23 september 2019

Open middag in nieuwbouw van het Zonnehuis Amstelveen

Nieuws -> Informatief

Bron: Zonnehuis Amstelveen
23-05-2011

Het nieuwe Zonnehuis Amstelveen opent haar deuren. Op donderdag 26 mei 2011 zijn de twee nieuwe gebouwen van het Zonnehuis Amstelveen te bezoeken tussen 16:00 en 19:00 uur. De ingang van de nieuwe gebouwen vindt u aan de Groenelaan 9.

Zonnehuis  Amstelveen
(Foto Zonnehuis - 2011)

Het nieuwe Zonnehuis Amstelveen


Het nieuwe Zonnehuis Amstelveen richt zich op intensieve zorg en revalidatie. Alle bewoners krijgen er een eigen kamer met veel privacy en comfort. Op de begane grond is een grand café en restaurant en op de eerste etage bevinden zich behandelruimten voor onder meer fysio- en ergotherapie. Op 28 en 29 juni 2011 verhuizen bewoners naar het nieuwe Zonnehuis Amstelveen.

Voor deze nieuwe locatie zoeken wij nog verpleegkundigen voor de Palliatieve Unit. Voor de nieuwbouw van De Luwte zoeken wij nog verzorgenden niveau 3 voor kleinschalig wonen. De nieuwbouw van De Luwte is begin juli klaar. Tijdens de open middag zijn er rondleidingen en u kunt direct met onze personeelsadviseurs een gesprek hebben.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.