Bijgewerkt: 21 januari 2021

Opstelwedstrijd voor alle kinderen t/m 12 jaar in Amstelveen

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
19-03-2013

Als ik de baas was van Amstelveen dan ……..

De gemeenteraad van Amstelveen organiseert een opstelwedstrijd voor alle kinderen in Amstelveen tot en met 12 jaar! De opdracht is: ‘Als ik de baas was van Amstelveen dan…’ Wat zou jij dan doen, misschien wel stoplichten plaatsen bij die gevaarlijke oversteekplaats, of vrolijkere fietsenrekken op het schoolplein neerzetten, of…..

Schrijf een opstel, of een verhaal, op één A4tje en maak duidelijk wat jij graag zou willen in Amstelveen. Ga snel aan de slag en wees creatief. Stuur je bijdrage vóór 15 mei 2013 naar het e-mailadres raadsgriffie@amstelveen.nl .

De opstellen worden op de Facebookpagina van de gemeenteraad Amstelveen gezet (facebook.com/gemeenteraadamstelveen). Tot 1 juni kan iedereen het beste idee ‘liken’. Wie de meeste likes krijgt, heeft gewonnen. Dus zorg ervoor, dat iedereen op jouw idee stemt!  De winnaar wordt op maandag 3 juni 2013 bekendgemaakt. De prijs is een dag op stap met de burgemeester!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.