Bijgewerkt: 27 oktober 2020

P60 programma week 21-22 2012

Nieuws -> P60

Bron: P60
16-05-2012

Dinsdag 22 mei | zaal open 20:00 | aanvang 21:00 | € 21,00 vvk | € 22,00 deur

Red Hot Chilli Pipers Deze avond is de keuken van het eetcafé geopend. Red Hot Chilli Pipers: brutaal, sexy en vooral enorm vermakelijk! Deze misschien wel grootste doedelzakband van de wereld, zorgt op 22 mei voor een vlammende show in P60! Met covers van bekende bands als Snow Patrol (Chasing Cars) en Robbie Williams (Let Me Entertain You) in de rockende doedelzak versie, blazen deze stoere mannen het P60 dak eraf!

De Red Hot Chilli Pipers staan voor een unieke muzikale ervaring. In 2002 werd de band opgericht en zorgde al snel voor wereldwijd succes. Met drie sterke albums in de pocket heeft de band zojuist hun vierde plaat uitgebracht: Music For The Kilted Generation.

Het voorgaande live album en bijbehorende DVD is in Schotland al driemaal met platina beloond. Het tweede album Bagrock To The Masses ontving platina in Schotland en zilver in UK. On top of all won de band twee jaar gelden de Schottisch Live Act of the Year award.

En de Red Hot Chilli Pipers houden het niet alleen bij Engeland en Schotland, maar geven ook geweldige shows in heel Europa, Maleisië, Saoedi-Arabië, Beijing en New York. In mei staat de band in Nederland, in het Amstelveense poppodium P60.


p60 Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

P60


Woensdag 23 mei | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5,- vvk | € 7,- deur

Open Mic Night Deze avond vindt plaats in het café. Happy Hour van 20.00 – 21.00 uur: Bier, Fris en Wijn voor slechts 1,50 euro.

De ideale plek om je te presenteren op een open podium! Per avond hebben we 9 plekken waar iedereen zich voor kan inschrijven. Dit betekent dat je als singer/songwriter, stand-up comedian, gitarist, noem het maar op, de kans hebt om voor een publiek jouw ding te doen!

Wil je gewoon lekker met andere muzikanten spelen dan kan dat natuurlijk ook! Tussen de 'vaste plekken' door kan iedereen die daar zin in heeft lekker komen jammen! Neem je vrienden, vriendinnen, bandleden en je muziekinstrument mee en laat je creativiteit lekker gaan! Hiervoor hoef je je natuurlijk niet in te schrijven!

Voor de 9 plekken moet je je dus van tevoren inschrijven, dat kan door een mailtje te sturen naar danielle@p60.nl  of bel naar 020-3453445. Je krijgt dan direct te horen of je die avond kan optreden. Schrijf je snel in, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Vrijdag 25 mei | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 12,00 vvk | € 13,00 deur

Tax Collectors spelen weer in P60! Deze keer met de gloednieuwe liedjes van hun debuut album Foreigner.  Dat wordt genieten want de nieuwe Foreigner-songs hebben een zomerse flair, een bezielde, meeslepende stijl en ze tintelen van energie! Voor wie de band nog moet leren kennen: de sound en stijl van de band is geworteld in de muziek van grote bands en singer/songwriters uit de jaren ’60, maar de arrangementen zijn van deze tijd: afwisselende ritmes, subtiele riff’s en jazzy laagjes. Meeslepend, lyrisch en melancholiek, de muziek van de Tax Collectors is als een zoet chocolaatje met een onverwacht pepertje…En ze komen niet alleen, maar nemen met gepaste trots hun favoriete collega's mee:

Baby Face Nelson speelt een wilde mix van country, honky-tonk en punkrock. De bandleden speelden allemaal in punkrock of rock’n’roll bands voordat zij Baby Face Nelson oprichtten. Maar in die tijd vergaten zij nooit hun grote liefdes; Johnny Cash, Elvis en Hank I & III (Zijn zij niet de grootste punkrockers aller tijden?). Het vasthouden aan hun wortels leidde tot het ontstaan van Baby Face Nelson. Zo konden zij hun liefde voor honky-tonk realiseren, terwijl zij punkrock natuurlijk in het achterhoofd hielden.

Het resultaat? Muziek waarbij er op de grond mag worden gestampt en waarbij men mag schreeuwen, en natuurlijk muziek die resulteert in gigantische katers!

Elenne May is een verhalenverteller. Haar muziek is sfeervol, mysterieus en krachtig. Haar donkere stem en kleine partijen brengen gevoel en sfeer samen. En dit op een manier die beeldend, creatief en eigen is. Elenne May (1988) is een Alternative Singer/Songwriter. Ze schrijft over gedachten, dromen en fantasieën… alles wat beweegt en manieren om emoties te uiten. Over misbruik en de kracht van de liefde. Elk nummer vertelt een verhaal en heeft een intieme sfeer. Sommige verhalen zijn die van haarzelf en andere zijn geleefd en verteld door anderen. Ze raakt geïnspireerd door vrouwen.

Sterke vrouwen, en vrouwen die zich klein voelen. Door mannen, mannen die piekeren en mannen met maskers. Bij de Singer/songwriters van de Grote Prijs van Nederland 2011 kwam Elenne tot de Kwartfinales. Elenne May is een vertegenwoordiger van de menselijke emotie. Als muzikant, moeder en echtgenote, geniet ze van de gave van het leven. Sfeer, mystiek, onschuld en kracht beschrijven de Alternative Singer/Songwriter muziek van Elenne May.


Zaterdag 26 mei | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 9,00 vvk | € 12,00 deur

Speakerz Verwacht het onmogelijke bij een gloednieuwe editie van Speakerz! Op deze magische avond is niets wat het lijkt: beestachtige spektakels, mysterieuze verschijningen en grootse ontmaskeringen. 

Houd je ogen open en oren gespitst. Mis de “Magical Circus Edition” in P60 Amstelveen niet en laat je betoveren! Toegang voor Speakerz is voor 12 t/m 15 jaar.


Dinsdag 29 mei | zaal open 19:15 | aanvang 19:30 | €10,00 vvk & deur Singer/Songwriting Masterclass Ken je het moment, dat je vast zit in een song en niet meer verder komt? Of dat je een tekst hebt geschreven, maar geen melodie kan vinden? Kom dan naar de masterclass singer/songwriting op 2 mei!

Kirsten Michel is singer/songwriter en schrijft al jaren liedjes voor zichzelf en inmiddels ook voor andere artiesten. Bij deze masterclass gaat ze zich met jullie richten op het schrijven van lyrics, de samenhang van tekst en muziek, en geeft ze tools mee om gerichter te kunnen schrijven. Aanmelden via workshops@P60.nl


Zaterdag 2 jun | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 12,50 vvk | € 15,00 deur Blessed: Firebeatz & Kenneth G Het is weer tijd om hemels te housen. Op de eerste editie van Blessed werd de tent op zijn kop gezet door de enige echte Billy The Klit. En die weet natuurlijk als geen ander hoe je een feestje moet bouwen. Om op de tweede Blessed weer net zo los te gaan als op 21 januari hebben we weer een paar house-helden uitgenodigd. Kenneth G en die jongens van Firebeatz, welteverstaan. Bereid je voor op een avondje lekker uit je dak te gaan op de sexy beats van Firebeatz en Kenneth G. Het belooft een gezegende avond te worden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.