Bijgewerkt: 27 oktober 2020

P60 programma week 27-28 2012

Nieuws -> P60

Bron: P60
28-06-2012

Zaterdag 30 jun | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 6,00 vvk & deur

Rock Your Socks Off! Een avond met drie veelbelovende nieuwe rockbands.

Fall Eleven

Bluesrock op zijn best. Geïnspireerd door rockbands als Alter Bridge, Foo Fighters en Audioslave, proberen de 4 leden te laten zien dat ze meer in huis hebben dan de gemiddelde artiest. De band is druk bezig met het opnemen van een eerste EP. Die binnenkort zal moeten verschijnen. Verwacht een energiek optreden wat smaakt naar meer!

Calculated

Na een switch van bandleden in 2010 zijn deze heren hard op weg om een gewaardeerde band te worden in de regio Alkmaar. De psychedelische rock is nog het best te vergelijken met acts als Pink Floyd. In 2010 is de eerste EP uitgekomen, The Answer To Everything, met daarop het veelgeprezen nummer ‘Souls’. In juli zal de nieuwe EP gereed zijn, op 30 Juni zal er van dit album ongetwijfeld veel gespeeld worden, om na Alkmaar, ook Amstelveen te veroveren.


Colorful Novelty

Een pop/rock band uit het Groene Hart van Nederland. Met inmiddels één uitgebrachte EP genaamd ‘Smile’ veroveren zij in rap tempo de podia met hun talent en hebben ze hun muziek ook al op diverse festivals laten horen. De harde maar melodieuze songs zwiepen je heen en weer en laten zien dat stilstaan hierbij dus echt geen optie is. Deze vier heren weten hoe ze een knallend optreden neer moeten zetten, dus dat wil je gewoon niet missen! Nieuw talent ontdekken? Kom de 30e naar Amstelveen, and Rock Your Socks Off!


Donderdag 5 jul | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | € 5,00 vvk | € 7,00 deur

Popkoor Amstelveen ‘Sting & The Police’ & Support: Voice Factory

In 2010 wordt het Popkoor Amstelveen opgericht, nu alweer 2 jaar later vindt de presentatie van de 5e editie plaats. Het thema van deze editie is Sting & The Police. Vijf maanden lang zwoegen de dames en heren van het popkoor om de nummers aan jullie te presenteren. Dus kom de nummers van Sting en The Police te herleven en om het popkoor te supporten!

Support: The Voice Factory o.l.v. Joke van der Hoek. Deze avond zal de support worden verzorgd door de koren van The Voice Factory.


p60 Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

P60


Vrijdag 6 jul | zaal open 19:30 | aanvang 19:30 | € 6,50 vvk | € 7,50 deur

Tweeterz; Live on stage Lange Frans

Vroeg of laat moet het er toch van komen. Kleine jongens en meiden worden groot. En waar kunnen die voetjes beter voor de eerste keer van de vloer dan bij Tweeterz. In samenwerking met Stichting Cardanus organiseert P60 op 6 juli de leukste kinderdisco van Amstelveen en wijde omtrek. Lange Frans zorgt samen met een hele stoet DJ’s voor die onvergetelijke eerste stapjes op de dansvloer.

Vanaf 19:30 zijn kinderen van acht tot twaalf jaar welkom. Om 22:00 is het feestje alweer ten einde, dus die kleine belhamels liggen weer mooi op tijd in hun nestje. Slapen zal geen probleem zijn, want na een avondje flink dansen, springen en ranja drinken gaan al snel die oogjes dicht en die snaveltjes toe.

Niet geheel onbelangrijk, ‘oppas’ Frans en co geven ouders eindelijk weer eens de gelegenheid om lekker met zijn tweetjes ouderwets de hort op te gaan. Dus gezellig samen een hapje eten of een filmpje pakken is er weer bij. Twee vliegen in één klap!

De leukste en meest verantwoorde manier om uw kinderen kennis te laten maken met poppodium P60: Tweeterz! Neem lekker een avondje vrij en uw kinderen zullen u dankbaar zijn!


Zaterdag 7 jul | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | €22,50 vvk & deur

Icon: Dr. Peacock Zoals gewoonlijk zal deze avond geheel in het teken staan van één act die zich in het verleden bewezen heeft als een echt icoon binnen een bepaalde stijl. Ditmaal gaat het om een artiest binnen de Frenchcore, een stijl die de laatste jaren flink aan populariteit heeft gewonnen. En er is één naam die onlosmakelijk met deze muziek verbonden is, en die zeker sinds vorig jaar niet meer weg te denken is uit de scene: Dr. Peacock! Zijn energieke sets en knallende producties worden alom gewaardeerd, en hij verdient het dan ook keihard om zijn eigen “Icon” te krijgen.

Anthem: Momenteel is Dr. Peacock druk bezig met het anthem voor zijn eigen Icon, verwacht dus iets heel erg gaafs! Zodra deze klaar is krijgen jullie ‘m natuurlijk direct voor je kiezen! Vanwege de populariteit van Dr. Peacock verwachten we dat de kaartverkoop zeer snel zal gaan, zorg dus dat je er op tijd bij bent! Kaarten kosten €22,50 ( Ex Fee) en zijn te verkrijgen bij Paylogictickets.nl, Primera en www.cyndium.com   


Donderdag 12 jul | zaal open 19:30 | aanvang 20:00 | € 13,50 vvk | € 15,00 deur

Out In Riga Riga waar ligt dat ook alweer? Inderdaad, in Letland. Veel mensen hebben een schrikbeeld van vervallen gebouwen, een constante temperatuur van -20 en Oostblok ogende straten. Niets is minder waar. Sinds de afscheiding van de Sovjet Unie in 1991 heeft het land zich in een sneltreinvaart ontwikkeld. Zo ook de verschillende muzikale stromingen. Het is niet meer alleen polka wat de klok slaat maar goede, vernieuwende bands en muziekanten.

Gaujarts (acoustic indie)

De akoestische indiegroep Gaujarts werd vorig jaar een van de populairste bands van Letland, na hun tweede album Vibracijas (2011). Met de opvolger van hun debuutplaat Koncerts kulturas nama uit 2008 heeft het vijftal zich definitief bewezen als een van de hipste bands van het land.


Zondag 15 jul | zaal open 16:00 | aanvang 16:00 | € 15,00 vvk | € 25,00 deur

BOC Reunion Beste Classic liefhebbers, na een nagenoeg uitverkochte P60 op 5 februari jongstleden staat er op veler verzoek een nieuwe BOC Reunion Party gepland! Op zondag 15 juli vormt P60 opnieuw het decor voor een geweldige middag vol nostalgie, weerzien met oude bekenden, de beste danceclassics, optredens en meer...!

BOC Reunion Party 16:00-23:00. P60 Amstelveen www.p60.nl  Line up:

BC Boy & Joost

Supreme Class Crew

Breakdancers

Rollerskate Dance Crew

Oldskool dancebattle: Michael Babb vs Henk Bakboord. Minimum leeftijd: 30+ 70's & 80's classics only!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.