Bijgewerkt: 21 oktober 2020

P60 programma week 40, 41 en 42-2011

Nieuws -> P60

Bron: P60
05-10-2011

Donderdag 6 oktober 2011 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | €5,00 vvk & deur

The Traffic Jam & Cobra Coverband Een locale cover avond met twee bands die nauwe banden hebben met Amstelveen.

The Traffic Jam

It's good to be back! Na een spetterend optreden in mei 2010 is de band terug van weggeweest. Ooit gestart als coverbandje binnen de muziekschool Amstelveen zijn de 10 bandleden nu uitgegroeid tot ware muzikanten; een waar begrip binnen Amstelveen en omstreken. Met covers van Chaka Khan en The Beatles gaan de voetjes vanzelf van de vloer.

Cobra-Coverband

De oudere garde van de Cobra-Coverband maakt de avond compleet. Het repertoire bestaat uit klassieke en hedendaagse Engelse en Nederlandse covers. Sommige muzikanten komen uit de in 2003 opgerichte band Shootin'dice en hebben in 2010 een doorstart gemaakt naar de nieuwe Cobra-Coverband. Een frisse nieuwe samenstelling waar de energie vanaf spat!


Vrijdag 7 oktober 2011 | zaal open 20:00 | aanvang 20:00 | € 12,50 vvk | € 15,00 deur  

Fris Het beroemdste feest voor jongeren van 12 tot 15 jaar: je bent pas cool als je fris bent!


Zaterdag 8 oktober 2011 | zaal open 20:00 uur | aanvang 20:45 uur | € 22,50 vvk & deur          

Waylon

Na het doorslaande success van afgelopen jaar met een uitverkocht concert, keert Waylon dit najaar terug naar P60. Met een nieuwe single èn een gloednieuwe show.

Waylon is een one-of-a-kind artiest met een stem die klinkt alsof deze alle rock en soul van de jaren zestig en zeventig in zich verenigt. Naast een ontzettend breed eigen register, heeft de zanger het inlevingsvermogen waarmee hij daadwerkelijk een andere artiest wordt: zingt Waylon het repertoire van Michael Jackson dan is hij ook Michael Jackson.

 In 2009 kreeg Waylon niet voor niets een platencontract bij Motown- het label dat vele beroemdheden als Diana Ross, Michael Jackson en Stevie Wonder groot maakte. Zelf heeft Waylon in het voorprogramma van Whitney Houston gestaan. Alsof dit nog niet genoeg is, maakte de artiest een succesvol tournee in Canada en was hij in 2010 goed voor de diverse prijzen: de TMF Award en de 3 FM Award voor beste nieuwe talent. Zijn steengoede album Wicked Ways was dan ook een enorm succes. Al deze aspecten beloven weer een ontzettend gezellige en leuke avond te worden in P60, mis het dus niet!

Actie

Mensen die een kaartje kopen voor Waylon in P60 maken kans op een Meet & Greet! Koop een kaartje en mail je ticketcode door naar win@p60.nl


Donderdag 13 oktober 2011 | zaal open 20:00 uur | aanvang 20:30 uur | € 11,50 vvk | € 12,50 deur

Lukcy Fonz & de Felle Kleuren + support Case Mayfield

Laatste concert met de Felle Kleuren! De zanger die eerder al aan zijn ouders opbiechtte dat hij af en toe vals zingt, komt er keihard mee weg door vrolijke, gezellige muziek en steengoede teksten. Dat is Lucky Fonz!

Met Lucky Fonz III is het hard gegaan: van straatzanger tot een van Nederland’s meest geliefde singer-songwriters. Lucky, wiens echte naam Otto Fons Wichers is, werd bekend door de ontroerende op folk geinspireerde liedjes van zijn eerste drie albums (‘Lucky Fonz III’, ‘Life is Short’ en ‘A Family Like Yours’).

Lucky zegt zelf over ‘Hoe Je Honing Maakt’: ‘Ik zie dit album als mijn vierde debuutalbum. Het is voor mij iets volledigs nieuws en ik ben er zeer trots op. Ik hoop dat ook deze songs zich een weg naar het hart gaan vinden.’ Lucky Fonz III’s grotere doel is, naar eigen zeggen, ‘om een rijk repertoire op te bouwen, met veel mooie albums, veel mooie optredens en veel mooie fans; in het kort, om een kunstenaar van waarde te zijn.’

Kleedkamerconcert

Mensen die een kaartje kopen voor Lucky Fonz III in P60 maken kans op een intiem kleedkamerconcert! Koop een kaartje en mail je ticketcode door naar win@p60.nl


Zaterdag 15 oktober 2011 | zaal open 22:00 uur | aanvang 22:00 uur | € 10,00 vvk | € 15,00 deur

Lean Back: DJ Irwam, Robert Feelgood e.a.  Met trots presenteert de organisatie van Royale het nieuwe eclectic concept: Lean Back

Na het overdonderde succes van Royale kon de organisatie niet achter blijven. Daarom zijn ze nu terug met een nieuw 16+ concept genaamd LeanBack. LeanBack is de ultieme start van de herfstvakantie! Het feest zal plaatsvinden in de stad waar via DJ Irwan het genre eclectic is ontstaan: Amstelveen. P60 verwelkomt deze internationaal gerenommeerde DJ die zo goed als zeker de dansvloer los zal laten gaan. LeanBack vormt een mix van R&B, hiphop en house. In de jaren ’90 is deze mix ontstaan en het begint steeds meer aan populariteit te winnen. Logisch aangezien deze mix ideaal is voor een avond flink losgaan.

Naast DJ Irwan hebben zijn er natuurlijk nog meer grote namen in de aanbieding. Robert Feelgood is speciaal weggekaapt uit de Amsterdamse clubs. De avond wordt aangevuld met de crème de la crème van de Nederlandse opkomende DJ’s: de beste jeugdige DJ van Nederland Darryl Dwight, de beste jeugdige DJ van Utrecht Ace Andrew, het opkomende talent uit Amsterdam Looney Tune en de opkomende DJ Kez. Alsof DJ’s alleen niet genoeg zijn hebben wij speciaal MC Jollygood eerder terug laten komen uit Italië. Deze ijzersterke performer zorgt ervoor dat de avond niet alleen wordt gevuld met de vetste beats maar ook oppeppende vocalen.


Dinsdag 18 oktober 2011 | zaal open 20:00 uur | aanvang 20:30 uur | € 18,00 vvk & deur

Nico Dijkshoorn & Leon Verdonschot: Ook voor vrouwen

Een speciale cabaret voorstelling van de twee mannen die voornamelijk bekend staan om hun vlotte tong en schrift. P60 is vereerd deze gedeeltelijk Amstelveense combinatie (Nico Dijkshoorn) van groot kaliber te ontvangen.

In de reprise van hun succesvolle avond vol literaire rock ’n roll bejubelen schrijvers Nico Dijkshoorn (huisdichter van De Wereld Draait Door, columnist voor onder meer Nu.nl, Oor en Voetbal International) en Leon Verdonschot (tv-presentator, radiomaker, columnist voor Nieuwe Revu) hun idolen, verbazen ze zich over het lokale nieuws van de dag, praten ze met en dichten ze over bezoekers, om vervolgens weer af te tikken voor een nummer met hun muzikanten.

Van James Brown tot John Hiatt, van Jacques Herb tot de plaatselijke bakker uit de krant van die ochtend: ‘Ook voor vrouwen’ is een ode aan zowel de held als de anti-held, en een wervelende avond vol grote en kleine verhalen. Actie: Koop een kaartje voor Nico & Leon en win een persoonlijk gedicht van Nico Dijkshoorn!


Woensdag 19 oktober 2011 | zaal open 20:00 | aanvang 20:30 | GRATIS

Open Mic Night

Iedereen is vanavond van harte welkom! Of je nou gitaar speelt, een stand-up comedian bent, poëzie wil voordragen of een bekend nummer wil komen zingen, kom maar op het podium staan! Vanavond pakken we het net iets anders aan dan dat jullie gewend zijn! Per avond hebben we 9 plekken waar iedereen zich voor kan inschrijven. Dit betekent dat je als singer/songwriter, stand-up comedian, gitarist, noem het maar op, de kans hebt om voor een publiek jouw ding te doen!

Wil je gewoon lekker met andere muzikanten spelen dan kan dat natuurlijk ook! Tussen de 'vaste plekken' door kan iedereen die daar zin in heeft lekker komen jammen! Neem je vrienden, vriendinnen, bandleden en je muziekinstrument mee en laat je creativiteit lekker gaan! Hiervoor hoef je je natuurlijk niet in te schrijven!

Voor de 9 plekken moet je je dus van tevoren inschrijven, dat kan door een mailtje te sturen naar danielle@p60.nl of bel naar 020-3453445. Je krijgt dan direct te horen of je die avond kan optreden. Schrijf je snel in, wie het eerst komt, wie het eerst maalt.


Donderdag 20 oktober 2011 | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | vvk € 5,00 | deur € 7,00

Local the night  Springplank voor lokaal talent. Vanavond is het de beurt aan o.a. Surfing Allowed en Damage Done


Vrijdag 21 oktober 2011 | zaal open 20:30 | aanvang 21:00 | € 12,50 vvk | € 14,00 deur

Francis  Amstelveen
(Bron P60 - 2011)

Winston Francis meets the High Notes


Winston Francis meets the High Notes

Nostalgische trip naar de onvergetelijke periode uit de Jamaicaanse muziek geschiedenis van de late jaren zestig en begin zeventig met 'Mr Fix It' Winston Francis.  The High Notes zijn in Europa uitgegroeid tot dé begeleidingsband van ska en rocksteady legendes uit Jamaica. Eerder deelden zij het podium met Alton Ellis, Derrick Morgan, Dennis Alcapone en The Heptones. Door hun zorgvuldige benadering van de originele sound van deze artiesten hebben The High Notes een reputatie weten op te bouwen die nu wereldwijd bekend is en zeer gewaardeerd wordt.


Zaterdag 22 oktober 2011 | zaal open 22:00 | aanvang 22:00 | € 10,00 vvk | € 12,50 deur

Hitfeest!

Herinnert u zich deze het Hitfeest nog? Dan hebben wij goed nieuws. Na vier jaar is het weer tijd voor een fijn dansje in P60’s grote zaal en/of een ouderwets geanimeerde bijpraatsessie in de suite. Noteer 22 oktober 2011ober (de vierde zaterdag van de maand) in de agenda en verwittig uw vrienden en vage kennissen van gezicht. De oude vertrouwde dj’s zorgen uiteraard voor de muzikale hoogtepunten uit de continentale dansgeschiedenis. Tot 22 oktober 2011ober, tot Hitfeest!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.