Bijgewerkt: 28 mei 2020

Pepernotenmarkt 2009 in Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Star Promotions
06-11-2009

Beleef een gezellige dag uit in Amstelveen

In het weekend van zaterdag 21 november en zondag 22 november 2009 organiseert Star Promotions de 'Pepernotenmarkt' in Amstelveen op het Stadsplein. De Pepernotenmarkt vindt plaats op:

Zaterdag 21 november van 10:00 tot 17:00 uur

Zondag 22 november van 11:00 tot 17:00 uur

Op zondag is er koopzondag in Amstelveen wat de ‘Pepernotenmarkt’ nog gezelliger maakt.  De ‘Pepernotenmarkt’ bestaat uit ongeveer 200 marktkramen, waarop een breed scala aan producten zijn uitgestald. Zo komt u o.a. de volgende producten tegen: diverse kleding, beenmode, schoenen, sieraden, tassen, lederwaren, boeken, huis en tuin artikelen, beelden, speelgoed, Afrikaanse producten, gereedschap, dierenbenodigdheden, feest en kerstartikelen, poppenkleding, huishoudelijke artikelen, persoonlijke verzorgingsproducten en multimedia.

Pepernoten Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2009)

Nog lekkerder dan de gewone pepernoten zijn de chocolade pepernoten


Tijdens het rondwandelen op de ‘Pepernotenmarkt’ krijgt u vast trek door alle lekkere geuren die zich over de markt verspreiden. Zo komt u de geuren tegen van broodjes beenham, hamburgers, hotdogs, snoep, erwtensoep, loempia’s, churros, tornado patato, kaasfondue, spekspecialiteiten, vis, chocolade, gehaktballen, Brusselse wafels en Oudhollandse poffertjes.

Op de ‘Pepernotenmarkt’ wordt er ook aan de kinderen gedacht. Uiteraard zullen er zwarte pieten aanwezig zijn die aan de kinderen strooigoed uit delen. Verder kunnen kinderen zich vermaken met een Power Jump, Draaimolen, Treintje, Grijpkranen en het maken van een Pony rit.

Ook vindt er een spectaculaire vuurspuwershow plaats. The Master of Fire, vraagt aandacht voor de volgende ziekte; Cystic Fibroses, of taaislijmziekte. Omdat zijn dochter deze ziekte heeft, heeft hij een fonds opgericht dat geld inzamelt dat de levenskwaliteit van de kinderen wil verhogen. Ook zullen er meer onderzoeken gedaan kunnen worden. Het zal een fantastische show zijn die menig mens versteld doet staan.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.