Bijgewerkt: 13 augustus 2020

Peuter en Kleuterliedjesband nr.3 in Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
18-01-2013

Première van van de Peuter en Kleuterliedjesband Nr.3 op zondag 27 januari 2013 in het Amstelveens Poppentheater. Dit keer gaat het bij de Peuter en Kleuterliedjesband over Sneeuwwitje die verstrikt raakt in haar eigen sprookje, een Concertpianist die liever een orkest wil beginnen en een Goochelaar die nu wel eens voor publiek op wil treden.

Vreemde situaties, gekke spulletjes instrumenten, een vleugje klassiek en natuurlijk heel veel bekende liedjes waar het publiek lekker mee mag doen.

Trailer van de Peuter- en Kleuterliedjesband Nr.3 - Theater Van Santen

De Peuter- en Kleuterliedjesband Nr.3

Voor wie het nog niet weet: De Peuter- en Kleuterliedjesband is een akoestische band met liedjes die op dit moment veel gezongen worden op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en naschoolse opvang.

De beleving van de kinderen tijdens 'De Peuter- en Kleuterliedjesband Nr. 3' is het verhaal van Sneeuwwitje, een Concertpianist en een Goochelaar. Het verhaal van Sneeuwwitje staat in deze voorstelling centraal. Het wordt weer een leuke, vrolijke en meezingvoorstelling voor kleuters, peuters en volwassenen!!

Aanvang voorstelling: zondag 27 januari om 14.30 uur. Toegangsprijs € 8,00. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur of via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.