Bijgewerkt: 28 januari 2021

Pim, Pam, Paars door Theaterstraat in Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
13-01-2020

De succesvolle peutervoorstelling van de Theaterstraat speelde door het hele land en zelfs in China en vandaag bij ons. Pim Pam Paars is een komische, muzikale uitvoering, waarbij je naar een levend schilderij kijkt vol bonte kleuren en dansende vormen.

Theaterstraat Meboer & Bakker maken grappige toegankelijke voorstellingen, waarin ze (abstracte) moderne kunst door middel van theater nog toegankelijker maken voor kinderen. Dit doen zij door middel van een sterk beeldende, fysieke en humoristische speelstijl, met prachtig vormgegeven kostuums en decor.Pprrrrssssssttt…’Een groot geel vierkant stuitert vrolijk rond.  ‘Plop.’ Een klein blauw cirkeltje doet een gek dansje om het vierkant heen. ‘Woei!’ Een rode driehoek, twee oranje strepen en vijf groene rechthoeken komen ook op het grote kleuren- en vormenfestijn af. Langzaam vinden ze allemaal een plekje en ontstaat er een prachtig landschap; in alle kleuren van de regenboog. De makers van ‘Pim Pam Paars’ lieten zich voor deze woordeloze voorstelling inspireren door het televisieprogramma ‘Tik Tak’ en de abstracte schilderijen van Wassily Kandinsky. Aan het einde van de voorstelling kunnen de kinderen zelf verder creëren en spelen.

Voor iedereen vanaf 2 jaar. Te zien in het Amstelveens Poppentheater op zondag 19 januari 2020 om 10.30 uur. Toegangsprijs: € 9,00. Reserveren kan via www.amstelveenspoppentheater.nl,  info@amstelveenspoppentheater.nl  of via 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.