Bijgewerkt: 2 mei 2024

Politie en Gemeente geven Voorlichting over Veiligheid op Stadsplein

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
17-04-2024

Heeft u vragen over veiligheid? Wilt u meedenken met de politie? Politie en gemeente zijn op vrijdag 19 april en zaterdag 20 april op het Stadsplein om inwoners te informeren en vragen te beantwoorden over veiligheid. U bent van harte welkom om langs te komen.

Foto Amstelveen
(Amstelveenweb.com - 2024)

Stadsplein maart 2024

Vrijdag 19 april: Informatiekraam op de vrijdagmarkt
Vanaf vrijdag 19 april kunt u met al uw vragen over veiligheid terecht bij de informatiekraam op de weekmarkt op het Stadshart. De wekelijkse Veiligheidskraam is een initiatief van de politie Amstelveen in samenwerking met gemeente, brandweer en andere veiligheidspartners. De kraam is dé plek waar u op een informele en laagdrempelige manier terecht kunnen voor informatie en advies over veiligheid.

Zaterdag 20 april: Mobiel Media Lab politie bezoekt Amstelveen
Heeft u vragen over uw digitale veiligheid? Op 20 april staat het Mobiel Media Lab van de politie van 10 uur ‘s ochtends tot 4 uur ’s middags op het Stadsplein. Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen van de politie die elke dag op een andere plaats in Nederland staat. U kunt dan met medewerkers van de politie en de gemeente in gesprek over digitale veiligheid. Ook kunt u zelf met tablets aan de slag en online leren criminele oplichters te slim af te zijn en meedoen aan een quiz. Voor de jonge Amstelveners is er de mogelijkheid om Hackshield te spelen, een digitale game die kinderen tussen de 8 en 12 jaar weerbaar maakt tegen cybercriminaliteit.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.