Bijgewerkt: 25 oktober 2024

Pompoenwandeling in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: AmstelveenSport
24-10-2024

AmstelveenSport start dit najaar met de Vier Seizoenen Wandelingen, een reeks van gezellige en informatieve wandelingen verspreid over het jaar. De eerste wandeling, de Pompoenwandeling, vindt plaats op vrijdag 15 november 2024. Of je nu een ontspannen wandelaar bent die van de omgeving wil genieten, of een fanatieke stapper die een uitdaging zoekt, er is voor ieder wat wils. Kies uit de 4 km (circa 1 uur) of 10 km (circa 2 uur) route en sluit af met een heerlijke kom pompoensoep in Wijkcentrum Pluspunt.

Foto Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2024)

Wandelaars op het veld

De Pompoenwandeling is de perfecte manier om in beweging te blijven tijdens de herfst. Er lopen gastwandelaars mee die voor extra kennis en inspiratie zorgen. Sabine Meeuwis, Bewegen Op Recept (BOR) Coach van AmstelveenSport, begeleidt de 4 km wandeling. Als BOR Coach helpt zij mensen op weg naar een actief leven door hen te verbinden met het bestaande sportaanbod. Ben je op zoek naar een sport die bij jou past, of ben je toe aan iets nieuws? Wandel mee, Sabine geeft je graag advies.

Bij de 10 km wandeling wandelt Auke Ham, fysiotherapeut bij Fysiotherapie Dekker, mee. Hij kan je alles vertellen over vitaal ouder worden en valpreventie. Heb je vragen over fit blijven op latere leeftijd? Loop dan mee met Auke en laat je inspireren door zijn kennis.

Ontdek hoe leuk en gezond bewegen kan zijn, ontmoet nieuwe mensen en geniet van de herfst in Amstelveen. De Pompoenwandeling start vrijdag 15 november 2024 om 10:00 uur bij Wijkcentrum Pluspunt, Smeenklaan 1. Kosten: € 2,- voor de wandeling, € 3,- voor een kom pompoensoep (af te rekenen in het wijkcentrum). Koop je wandelkaartje vooraf via de website: amstelveensport.nl/wandelen.

Programma Vier Seizoenen Wandelingen 2024-2025:

Vrijdag 15 november 2024: Pompoen Wandeling

Vrijdag 24 januari 2025: Snertwandeling

Zondag 16 maart 2025: Lentewandeling

Vrijdag 11 juli 2025: Zomerwandeling

Vrijdag 19 september 2025: Sportweek Wandeling

Vrijdag 31 oktober 2025: Pompoen Wandeling



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.